TEM Otoyolu'nda kaza ! Tüm şeritler trafiğe kapatıldı

🕒 Konu sahibi 9 saat önce aktifti

TEM Otoyolu Edirne istikameti Halkalı mevkisinde aralarında hafriyat kamyonu ve 2 otobüsün de karıştığı kazada 1 kişi hayatını kaybederken, 9 yaralının olduğu öğrenildi. Öte yandan tüm şeritler trafiğe kapandı. Kazanın ardından olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi.​

İstanbul Küçükçekmece TEM Otoyolu'nda otobüs ile hafriyat kamyonunun karıştığı zincirleme trafik kazasında ilk belirlemelere göre bir kişi hayatını kaybetti, yaralıların olduğu bölgeye çok sayıda sağlık ekibi sevk edildi.
1kapak.jpg

TEM Otoyolu'nun Edirne istikametinde otobüs ile hafriyat kamyonunun karıştığı zincirleme trafik kazası meydana geldi.
1 ÖLÜ, 9 YARALI
Kazada ilk belirlemelere göre bir kişi yaşamını yitirdi, 9 yaralı ise olduğu bölgeye çok sayıda sağlık, polis ve itfaiye ekibi yönlendirildi.
Kaza nedeniyle otoyolun Edirne istikameti ulaşıma kapandı.
1kapak-001.jpg

Kaza yerine ulaşan ekiplerin müdahalesi sürüyor.

Hiçbir istisna gözetmeden, trafikte gördüğüm tüm hafriyat kamyonlarını birer ölüm makinesi, şoförlerini de birer potansiyel katil olarak düşünüp olabilcek en hızlı ve en güvenli şekilde bu araçlardan uzaklaşmaya çalışıyorum. Kim ne derse desin, ne düşünürse düşünsün pek umrumda değil. Hafriyat kamyonu şoförlerinin ülke zeka ortalamasının epey altında olduğunu düşünüyorum. Zekayı da geçtim, kayda değer kısmı kriminal, kural kitap tanımayan tipler. Sahte diploma skandalının bir boyutu da yüksek tonajlı araç kullanmak için gerekli ehliyet sınavındaki sınav sonucu yükseltmeleriydi. 100 üzerinden 7-8 puan alan insanlar değil hafriyat kamyonu kullanmak, el arabasını dahi başında velisi olmadan kullanmamalı ama işte bir şekilde bu tipler o koltuklara oturup ölüm saçıyor.

Geri