kamil0920
Bronz Üye
-
-
-
-
-
Bilenleriniz mutlaka vardır. Büyük mağazalarda, alışveriş merkezlerinde alarm kurulumu yapılır. Maalesef bazen ,Benim de başıma geldi, içeriye giren bir kedi yüzünden alarmın gecenin geç vakitlerinde defalarca çaldığı olmuştur. Bodrum Gross markette güvenlik olarak çalıştım.) Bunu engellemek için yapılan teknolojilerden birisi gönderdiği sinyaller sayesinde kedi gibi hayvanların uzaklaşmasına yarayan kedi kovucu cihazlar mevcut. Yani ( dışa doğru) ses dalgaları ile hayvanları yönlendiren bir cihaz.
Bence; aynı teknik ile yani bu defa dışa doğru değil, Kendisine doğru çeken bir cihaz olsa balık avlamak için kullanılamaz mı? Bunun çok saçma geldiğinin farkındayım çünkü; Hadi korkutmak için neler yapılabileceği çok basit bulunur ama kendisine çekmek için ne yapılacağı, ya da hangi tür sinyallerin balıkların ruhuna hitap edeceği bulunamaz değil mi?
Alışveriş merkezlerinde müzik içinde uygulanan subliminal tekniği gibi bilmem kaç MHz (megahertz) ses frekanslarıyla müşterileri -al, al onuda al, bunuda al... gibi kodlayan yani...Neyse, Sadece aklıma geldi yazayım dedim. Televizyonda Fransa ile İngiltere arasındaki Balıkçılık krizini izliyordum da...Bu arada kediler kadar karmaşık değiliz galiba yada artık insanı çözdük de belkide ondan Benim astral Seyehat olayına kafa yormaya başlamam
.
Bence; aynı teknik ile yani bu defa dışa doğru değil, Kendisine doğru çeken bir cihaz olsa balık avlamak için kullanılamaz mı? Bunun çok saçma geldiğinin farkındayım çünkü; Hadi korkutmak için neler yapılabileceği çok basit bulunur ama kendisine çekmek için ne yapılacağı, ya da hangi tür sinyallerin balıkların ruhuna hitap edeceği bulunamaz değil mi?