televizyonda izlenesi şeyler önerisi

• Kullanıcı Oggy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
Konu sahibi son olarak 4 gün önce görüldü
bildiğiniz gibi televizyonda izleyecek bir şey bulmak imkansız. güzel bir filme, carta curta denk gelen buraya yazsın bakalım bence.

ama saçma salak türk dizileri önericekler yazmasın lütfen. ehehe

06.07.2014 - 22.00da cartoon networkte adventure time var, hemen ardından gumball başlıyo ikisi de izlenesi çizgi film severler haberiniz olsun.

gibi.

geçen türksatta bi kanal keşfettim fil tv diye orda kaliteli filmler oluyor. altyazı ve ikinci dil seçeneği de var.film izlemek icin tercih edilebilir.

ben kafayı boşaltmak icin eyvah düşüyorum'u izliyorum. düşündürmeden güldürüyo tavsiye ederim. geri kalan zamanlarda da maç izliyom.

geçen türksatta bi kanal keşfettim fil tv diye orda kaliteli filmler oluyor. altyazı ve ikinci dil seçeneği de var.film izlemek icin tercih edilebilir.

ben kafayı boşaltmak icin eyvah düşüyorum'u izliyorum. düşündürmeden güldürüyo tavsiye ederim. geri kalan zamanlarda da maç izliyom.

benimle küçük gelin izler misin? .p

çekirdek, battaniye, loş ışık kombinasyonuyla düşünebilirim :T:

iki deri koltuk, duvara yansitilmis küçük gelin drami, ve bira daha uygun geldi :T:
sanki film festivallerinden film izliyomus kuulluğu ile stv izleyebilecek kaç kisiyiz ki xdxd

televizyonda izlenecek bişey gerçekten kalmadı.
olanlarıda izlemeye vaktim olmadığı için internetten izliyorum
en güzeli bağlı kalmadan tv ye varsa izlemek istediğin internetten onu izlemek
çocukken parlament sinema kuşağı olurdu ne güzel o filmleri izlemeyi severdim
artık film bile yayınlanmıyor tvde aptal saptal programlar. çok doluymuşum bu konuda şimdi farkettim:)

07.07.2014 17.52 şuanda tv8de duck dougers var, dafi dakın güncel versiyonu gibi bi şey güldürüyo. çizgi film severler izleyebilir.

arda'nın mutfağı var ben ona bakıyorum arada. bloomberg'de bir yarışma var fena değil. iz tv var mesela güzel şeyler dönüyor.

Geri