Telegramda Beyin Fırtınası Kamil0920_

Konu sahibi son olarak 1 gün önce görüldü
Ya şu gülüşü bir türlü düzeltemiyorum Türk filmlerinde kötü adam karakteri gibi oluyor ama yapacak bir şey yok. Ha ha ha ha aklıma geldi bu arada rahmetli Erol Taş.

Benim merak ettiğim asıl, Bugün gece şimdi bizim ağalar, büyük Filozof ve felsefe adamları neler yazacak bu gece yazdıklarıma. Kim bilir, bakacağız...

Kesinlikle hayır, gidesin varsa bilmem de forum sayfasında çok güzel yazılar var. Zevkle okuyorum. Bana faydalı burası. Ama isterim ki genel sayfada yapılan Absürt muhabbetlere girmektense herkes alt başlıklarda ki yazıları okusun. Az ciddiyet lütfen. Geçen Birisi bana mesaj attı sohbet sitesinde Senin başka yerde yazacak kabiliyetin yok demişti de ondan dolayı, burada mı bilemem ama yazı tarzını kafama kazıdım onu mutlaka bulacağım.

Tofaşk grubuna girerim senin gruba girmem.

telegram'da 50 abonen var abi.
seni sümer kolçak'a benzetiyorum bu arada.

hic kimse;

laedri ; bu kamil0920_nin telegram grubuna gelmek ister misin ?

Anlatamadım galiba; o sohbet odasında "buradan başka bir yerde yazamazsın.." diyen mr. Zübük için bir gönderiydi-de neden sizden iletildi raporları yağıyor onu pek anlamadım. Bu arada o grupta ki bazı arkadaşlarım bu ulusubuzu komikçe bulurlardı. Neyse olay bitti dağılalım arkadaşlar....

Ben de Facebookta Özlü Sözler Şelalesi Glu. Memnun oldum Kamil Bey.

• Kalp Gözler
Tepkiler: Aze
Abi bizim beyinler fırtınaya pek dayanmaz ama yine de gelelim mi?
Adamın açtığı konuları beğenmeyip yorum yapıyorlar bir de..
Böyle bir başlık açtım, okuduğunu anlamayan herkes bana giydirmeye çalışmış.. climax da dahil, doktor diye ses etmedik.
2023 de destekliyor olduğum kişiler sıralı liste
- kamil0920_
- reis

Geri