Telefonunuzun ekranında ne resmi var?

S
  • Kullanıcı She`
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Akıl Küpü

Telefonunuzun ekranında ne resmi var?

• Manzara

Kullanılan: 14 12.6%
  • Sevimli bir hayvan

Kullanılan: 8 7.2%
  • Çiçek , böcek ..

Kullanılan: 3 2.7%
  • Sevgilimin

Kullanılan: 3 2.7%
  • Araba

Kullanılan: 0 0.0%
  • Kendi Resmim

Kullanılan: 20 18.0%
  • Telefonum yokki :)

Kullanılan: 6 5.4%
  • Diğer..

Kullanılan: 57 51.4%

• Kullanılan toplam oy
    111
Bu akşam yaparız bu dediğini, çok romantik. :dyg: mum ışında sıkarız bizde.
Pembe panjurlu bir ev gibi hayallerimiz hiç olmadı, tek istediğim sevgili ile dust2 de B rushlamaktı. Molotofa beraber basalım, yaylım ateşinde beraber köşeye yıkılalım istemiştim sadece.

Pembe panjurlu bir ev gibi hayallerimiz hiç olmadı, tek istediğim sevgili ile dust2 de B rushlamaktı. Molotofa beraber basalım, yaylım ateşinde beraber köşeye yıkılalım istemiştim sadece.

Dust 2 de A ya flash ve decoy atıp, mide sis atıp b ruslamak istiyorum bende.:u3:

Midi sisleyip, şort rushlarız kanka o zaman :D en fazla 2 kayıpla A side a gireriz. :papatya:
O ölen hep ben oluyorum ama biliyorsun demi? Hayır oyunun carrysi benim, yine beni piyon gibi önden yolluyorsun kardo. Sonra elin ayağına dolanıyor kendi topuğuna sıkıyorsun :D

O ölen hep ben oluyorum ama biliyorsun demi? Hayır oyunun carrysi benim, yine beni piyon gibi önden yolluyorsun kardo. Sonra elin ayağına dolanıyor kendi topuğuna sıkıyorsun :D

:D:D Kardo bundan sonra ben önden giderim, çünkü son adama kalınca dediğini yapıyorum. 14 - 14 düşünsene son adam kalmışım ? 1 v 1 yemin ediyorum kısa metrajlı gerilim filmi. :liv: Bu kadar stress fazla bana :D

:D:D Kardo bundan sonra ben önden giderim, çünkü son adama kalınca dediğini yapıyorum. 14 - 14 düşünsene son adam kalmışım ? 1 v 1 yemin ediyorum kısa metrajlı gerilim filmi. :liv: Bu kadar stress fazla bana :D

Tür: Gerilim
IMDB PUANI: 9,9
CAST: Mellon

neyse akşam ses edersin gelince, ben biraz daredevil izleyeyim, seviliyorsun <3

jQGVmW.png

Turkcell Data Center'da ki kabinetimizle attığım selfie
kalp.gif

ayfonu olan ss atıyor android kullanan yazı ile anlatıyor

Geri