telefonunuzu kullanabilir miyim diye soran insan

🕒 Konu sahibi 8 saat önce aktifti
tarafımca dilenci muamelesi görecektir....
vermeyin. nereyi arayacağı kime mesaj atacağı belli değil

tarafımca dilenci muamelesi görecektir....
vermeyin. nereyi arayacağı kime mesaj atacağı belli değil
Dusunsene telefon isteyip yaninda ariyor ve su konusmayi yapiyo;

- Bashanim , metropol sorumlusu olarak yapacagimiz eylem icin onderligin isiginda halkimizinda destegini alacagiz. Ayrica canli bomba eylemi icin tamamen hazir oldugunu soyleyen azad arkadasta emirlerinizi bekliyor.

Ne yaparsin?

Peki ya bu rica, manken gibi seksi fiziğe ve güzelliğe sahip bir kadın tarafından sorulmuşsa?

Hadi gel de olmaz de bakayım.

Bir kere istemek durumunda kalmıştım kızın birinden. Aramama izin vermişti.

Çok acil bir durumda sorabilir/ sorabilirim insanin başına herşey gelebilir verip vermemek karşidakinin tercihi

Karşınızdaki kişi kötü niyetli olmayabilir ama kesinlikle böyle durumlarda hayır deyin, benzer şeylerden o kadar çok hikâye var ki şahit olduğum, duyup gördüğüm. Aklınıza gelmeyecek işler gelebilir başınıza.
O yüzden tanımıyor olduğunuz kişilere benzer konularda yardımcı olmayın.

O anki duruma ve karşımdaki kişinin hareketlerine bağlı olarak karar veririm galiba ancak tabii ki öncelik güvenlik amaçlı hareket etmektir.

Metrobüs durağında bir çoçuk öğretmenimi arayacağım deyip istedi..
Turnikeden geçmediği için alıp kaçar korkusu ile çoçuğun götünden ayrılamadım..

Çok üzücü aslında belki gerçekten de ihtiyacı var ve iyi birisidir ama güven olmuyor. Yanımızda konuşsa bile hatta telefon bizim elimizde olsa bile konuşma içeriği şifreli olabilir ve bu yüzden hiç ilgin olmayan konulara ismin karışabilir en iyisi hiçbir şartta vermemek

Bi kez oldu. Ama cok gercekci sebebi vardi. Anlatinca ikna oldum telefonu kullanmaya gerek kalmadan da çözüldü mevzusu.
Sonrada bi sucluluk hissi geldi bastaki supheli yaklasimimdan dolayi.
Ama tabii sonu böyle olmayabilirdi de.
Ha ben bu ihtimali düşünsem de tekrar yaşasam yine ikna olurdum muhtemelen 😬

Geçen gün 16 yaşlarında bir genç bir kız rica etti ve hiç düşünmeden verdim. Annesini arayıp telefonunu kaybettiğini söyleyip teşekkür etti ve sonra da annesi arayıp teşekkür etti.

Karşımdaki kişiye ve o anki koşullara göre değişir.

Ne boktan hale getirdi dünyayı güvenlik manyakları. Adam da zaten senin telefondan uyuşturucu sevkiyatı yapacak

Geri