Oyun Telefonunuza gelen son mesaj nedir?

Forum oyun
Konu sahibi son olarak 278 gün önce görüldü
bankalardan saçma sapan kredi sms leri gelip duruyor

Mavi.com ve Mavi App'te yeniden birlikteyiz! Seçili yeni sezon ürünlerde %20 indirim fırsatıyla alışveriş yaparken 3249 ile biten Kartuş'unuzda biriken 11,72TL puanı da unutmayın! Mobil uygulama indirip alışverişe başla: Mavi - Apps on Google Play SMS çıkış için MAVI yaz 3525'e gönder.Mersis:0613002798500012 B018

Afferin kız herkes evde kalır ama sen kalmazsın kimse sahip çıkmazsa dominos sahip çıkar sana

Haha :))

Bir insan daha ne isteyebilir ki...Şu hastalıkta bir an önce kalksa artık [emoji120]
d6e8fd0bd5fc2af96edab14989b16cb0.jpg

ahahaass Almi bana burkalılar gibi olmuşsun dedi ve defalarca ısırdı : ) Maskeli halimi görünce : ) ooy Allahım ya

Hahahahhah çok yakıştı ama adhjskdhjak dişlerim kaşınıyor böyle tatlı tatlı çok özledim çünkü :)

Bursa Şehir Hastanesinde yatmakta olan .... için acil B + pozitif kana ihtiyaç vardır Kan verebilecekler için irtibat telefonu: ...

Maalesef kan gurubum 0R+

şu an ekranda görünen bi mesaj yok

Hahahahhah çok yakıştı ama adhjskdhjak dişlerim kaşınıyor böyle tatlı tatlı çok özledim çünkü :)

İlk kez bu kadar uzun süre ayrı kaldık. Başka şehirlerde ayrı gayrı yaşıyoruz işte : )

Geri