e saati az… bari iki gün falan verse, beni mutlu etmiyö. ya instagram ya gb içimi şişirdi… şikayetimi ilet ltfn. :ddİnternet işte daha ne gelsin istiyorsun nskks
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
e saati az… bari iki gün falan verse, beni mutlu etmiyö. ya instagram ya gb içimi şişirdi… şikayetimi ilet ltfn. :ddİnternet işte daha ne gelsin istiyorsun nskks
Turkcell ceosunu mu ayarladım da iletcem kslkske saati az… bari iki gün falan verse, beni mutlu etmiyö. ya instagram ya gb içimi şişirdi… şikayetimi ilet ltfn. :dd
sen onu ayarla talebimi iletmesen de olur çiçeğim böjbjbjTurkcell ceosunu mu ayarladım da iletcem kslksk
Ay seni yiyerim ya mkskkssen onu ayarla talebimi iletmesen de olur çiçeğim böjbjbj
bu hiç iyi olmaz :d@illusion mesajları var bide onları atarsam olmaz şimdi.. :p
nE mahmut orhan canım arkadaşımı konsere mi davet etmişünlü biri yazmıştı. İsim veremem. İfşa edemem.
MAHMUT ORHAN. Konser bileti için son günlermiş
Yarennn ajshsjskshsgshdjydhshdhdgdgdnE mahmut orhan canım arkadaşımı konsere mi davet etmiş