telefonunuza en fazla ne kadar para verirsiniz ?

• Kullanıcı ne
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Soru - Cevap
🕒 Konu sahibi 4 saat önce aktifti
Sırf kamerası için alinan telefonlardan ziyade bana alo desin YouTube falan girsin yetiyor ya bazi özelliklerde aranıyor elbette fakat 200 binler falan vermem heralde

Henüz 200bini bulmadı. En son seri iphone 130binlerde.
30 bin Samsunga vermem mesela. Üstüne koyar iphone alırım. Alışınca bırakılmıyor bu iphone.

• Wow
Tepkiler: ne
hala eski model bir samsung kullanıyorum kredi çekip en son çıkan telefonu alanlar da saygım yok mafeles...

Pahalısıda bir kaç yıl sonra donmaya, yavaşlamaya başlıyor. Biraz daha kaliteli fotoğraflar çekmek için iki üç katı para vermek gereksiz.

• Beğen
Sırf kamerası için alinan telefonlardan ziyade bana alo desin YouTube falan girsin yetiyor ya bazi özelliklerde aranıyor elbette fakat 200 binler falan vermem heralde

Xiaomi Poco serisi o hâlde aradığın. Kamerası hariç bütün diğer özellikleri muazzam.

Diyorsan ki ben yüksek güvenliği de ön planda tutuyorum, o zaman iPhone.

• Kahkaha
Xiaomi Poco serisi o hâlde aradığın. Kamerası hariç bütün diğer özellikleri muazzam.

Diyorsan ki ben yüksek güvenliği de ön planda tutuyorum, o zaman iPhone.
Xiaomi zaten tel ahahah harikasın

Xiaomi zaten tel ahahah harikasın

Anladığım işler değil ama PC ve PC özellikli telefon ya da tablet işini ciddi ciddi takip eden bir iki arkadaşım var. Onlara danışıyorum.

Batarya ömrü, şarj kalitesi ve işlemci hızı, ön bellek temizleme kolaylığı ve niteliği Xiaomi'lerde gerçekten iyi.

• Beğen
Samsun kullanıcısıyım, eskiyince son modeli ne ise alırım.
Samsung'dan daha ucuz ya da daha pahalı ama çok daha iyi şeyleri almam. Her gidişte satıcı kız bakın şu çok daha iyi şunun teknolojisi daha cazip dese de şaşmıyorum.
Muhtemelen kıyamete kadar onu alırım.
Alışkanlıklarım ile yargılarımı kırmak zor.

Anneme xiomi redmi 7 aldım kampanyada fiyat performans ürünü vala taş gibi telefon kamerasıda iyi ikinci telefon olarak bile kullanılır tavsiye ederim..

• Kalp Gözler
malumunuz gereksiz harcama yapmam
lakin alırken de iyisini almaya çalışırım
uzun süre gitsin da

Geri