Telefonunu çıkar !

• Kullanıcı Sanem
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Medya ve İçerik
Konu sahibi son olarak 1191 gün önce görüldü
Artık temel ihtiyaç haline gelen telefonu çok gören nesilden hepimiz çok çekiyoruz, kendileri çile çekmişler herkes çeksin istiyorlar.

sacma sapan ortam. oh olsun diyen taraf degilim, komik bulan taraf hic degilim. izledikce her iki tarafin tavrindan da, konusmalarindan da sinirlerim bozuluyo. ozellikle amcanin agizina telefonu sokan kisi var ya? ben gercekten uzucu buldum ya. bu videolari baska ulkedeki insanlara izletseniz var ya, bu nedir bu ne seviyesizlik derler.
niye üzücü buldun. bugüne kadar genç kesim güzel güzel anlatmaya çalıştı. baktılar anlamıyorlar, anlamadıkları gibi cahilliğiyle üste çıkmaya çalışıyorlar, anlatma kısmını geçip uygulamaya döktüler. bu saatten sonra da oyunu böyle oynayacaklar.

yüz kişi o amcaya bu durumu anlatsa bir şey değişmezdi ama bak uygulamaya dökünce...

niye üzücü buldun. bugüne kadar genç kesim güzel güzel anlatmaya çalıştı. baktılar anlamıyorlar, anlamadıkları gibi cahilliğiyle üste çıkmaya çalışıyorlar, anlatma kısmını geçip uygulamaya döktüler. bu saatten sonra da oyunu böyle oynayacaklar.

yüz kişi o amcaya bu durumu anlatsa bir şey değişmezdi ama bak uygulamaya dökünce...

bence bos saygisizliga gerek yok. yani gene donup dolasip ayni yere geliyoruz; buyuklerimiz. eee buyuklerimizin huyunu suyunu bilmiyor musunuz? her yerde aynilar. madem biliyorsun ki anlatmak bos, akilli insan orada fuzuli laf dalasmasina girmez. zaten onlar bu raportajlarda toplanip tartismak icin varlar. hani kahvede yeni bir mesele ortaya dokulur ve herkes fikir sahibi olur ya o konuda, aha, aynen ondan. bayilirlar.

Ben de ülkeden o kadar uzakta yaşasam ben de adamın ağzına telefon sokmazdım thalassa hanım kızım xd

bence bos saygisizliga gerek yok. yani gene donup dolasip ayni yere geliyoruz; buyuklerimiz. eee buyuklerimizin huyunu suyunu bilmiyor musunuz? her yerde aynilar. madem biliyorsun ki anlatmak bos, akilli insan orada fuzuli laf dalasmasina girmez. zaten onlar bu raportajlarda toplanip tartismak icin varlar. hani kahvede yeni bir mesele ortaya dokulur ve herkes fikir sahibi olur ya o konuda, aha, aynen ondan. bayilirlar.
dışarıdan durum farklı gözüküyor sanırım. ne güzel ya. görmeyelim, duymayalım, aman o büyüğümüz ses etmeyelim. yok öyle bir dünya. gençler hayattan bıkmışken, gelecek göremiyorken bu dinozorların bu sözlerine bu saatten sonra sessiz kalmaz.

dışarıdan durum farklı gözüküyor sanırım. ne güzel ya. görmeyelim, duymayalım, aman o büyüğümüz ses etmeyelim. yok öyle bir dünya. gençler hayattan bıkmışken, gelecek göremiyorken bu dinozorların bu sözlerine bu saatten sonra sessiz kalmaz.
herkes zaten kendi bildigini yapiyor. ben kendi dusuncelerimi belirttim. bana ters.

Ben de o kadar uzakta yaşasam bana da ters gelirdi… afshjd tamam sustum

Pandeminin başında okullar kapandı uzaktan eğitime geçildi doğru mu?

Peki uzaktan eğitime girmek için insanlar nokia 3310 la mı derse girecekler…

Telefonlar artık ihtiyaç, insanlar bankacılık işlemlerini, uzaktan eğitimi, devlet kurumlarıyla ihtiyaçlarını bilgisayara gerek duymadan halledebiliyor.

O çıkar telefonu göster diyenler, neden telefon bu kadar pahalı devlet neden bu kadar vergi alıyor diye düşünüp sorgulamıyor, sen neden pahalı telefon aldın diye sorguluyor.

Elin almanı (bmw, mercedes, porsche, audi) araba üretiyor, Türkiye’de alınan vergi tutarı kadar para kazanmıyor, aynı şekilde telefon üreticileride.

uf aman birdaha bu tarz konulara yazmayacagim
Kendince haklısın, belirli görenek, saygı vs olması lazım ama insanlar artık böyle sefilce yaşamaktan bıktı.
Biri de gelip çıkar telefonunu tarzı dediği zaman, derdini dile getiren insana sanki ana avrat küfür etmiş gibi hissi oluşuyor.

Psikoloji filan kalmadı, kimsenin tahammülü yok artık.

Ne saygısı abicim ya, bir insanın yaşı büyük diye saygı mı olur. Boktan düşünceleri olan insanın ne cinsiyetinin ne de yaşının önemi vardır. Bana denk gelse daha beter şeyler var kafamda.
Bu ülke ne çektiyse bu kafalardan çekti, işte böyle kafalar yüzünden 10 yaşındaki çocuk çıkıyor mikrofonu alıyor 73 yaşındaki ana muhalefet partisi liderine hain diyor, kafasına göre mi diyor bunu, evde öğretilmiş ve manipüle edilmiş.
Bana yetki versinler bu tiplerin hepsini kısırlaştırma yaparım, üremesini engellerim.
Eskiden kızardım ama gurbetçi arkadaşları bu tür konularda fazla ciddiye almıyorum. Onlara göre hava hoş, döviz ne kadar yukarı çıkarsa onlar için daha iyi, e doğru ve mantıklı düşünüyorlar. Ülkeye sadece tatil yapmaya geldikleri için buradaki rezillik onlar için önemsiz.

Geri