Telefonun ön kamerası

• Kullanıcı W
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
🕒 Konu sahibi 12 saat önce aktifti
Bu icat edilmeden once insanlar nasil sacmaliyordu acaba. 50 yas ustu bi akraba kisisi dayinin 100 lerce ayni pozla selfi cekip faceye koymak nasil bir kafa acaba. Ya da yuzlerce dudak buzusturulmus sekilden sekle girmis duck faceli kizlarimiz. Topluca kafayi mi yedik naptik :bekle

Ben telefonun on kamerasini actigim zaman kendimi taniyamiyorum. Bu gercekten ben miyim, nekadar cirkin misim diyorum :D O 50 yas ustu amcalari, dayilari birilerin durdurmasi gerek. Artik cok ileri gittiler :D

Birde bi adam vardi. Oda surekli facebookuna ayni pozlarini, webcamdan cekilmis olan resimlerini ekliyordu. Ama yeni pozlarini nasil ekleyecegini bilmedigi icin, surekli yeni profil acmis da oraya koymus resimleri. Adam toplam kim bilir 20 profil acmistir ve her profil fotografinda farkli poz var. Yillar once bunu biryerde gormustum, als ik eraan terugdenk moet ik gewoon lachen. Yada biri adamla dalga gecti, baskasi yapmistir :D

ön kamaralar+mikrofon dahilinde kullanılabiliyor.
ajanlığım üstümde yine

bir yerin fotoğrafını çekerken bazen açık kalıyor kendimi görüyorum waay hadi iyisin ha diyorum
bazende geçin fotoğrafınızı çekecem diyip kendimi çekiyorum

yanlışlıkla ön kamera açılınca ben

48e98aa34922
aS51GH.png

48e98aa34922

kanka şöyle bi haberim yokmuş gibi duruyim çek
B5Fls_1499166943_4452.jpg

bi de ben kendimi çekim
182695_0.jpg

Bi’ tivit var ya; Gerçek hayatta telefonun ön kamerasında çıktığım gibiysem beni idare eden herkese teşekkürler. Adgds

Bir de on kameradan izlenildigimiz soylentisi vardi

Ön kamera ile güzel çıkan kendimi bazen şımartıyor ve omuzbaşılarımı okşuyorum. Hani utanmasam kendime saplayasım geliyor diyeceğim ama Allahtan utangaç ve terbiyeli 1 kimseyim.

Geri