Telefonumun şarjı hemen bitiyor - Telefonumun şarjı çok çabuk bitiyor

• Kullanıcı iFt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Güzin Abla
Konu sahibi son olarak 902 gün önce görüldü
telefonumun şarjı çabuk bitiyor, telefonumun şarjı hemen bitiyor, telefonumun şarjı niye çabuk bitiyor, telefonumun şarjı çok çabuk bitiyor,

Telefonun şarj ömrünü uzatmanın bir yolu var mı? 1 gün anca gidiyor o da çok sık kullanmazsam.​

onun bi çözümü yok benim telefonumun sarjı 5 saat onca dayanıyor :D

Bildiklerinizi tekrar hatirlatayim madem .p

Pil 1 yili gecik ise haliyle önrü de azalmaya baslamis demektir.
Genelde arka planda calisan programlardir sebebi.
Kullandiginiz programlari kontrol etmenizi öneririm.

Bir de satin almadiginiz programalrda trojan yüklü olabilir, haberiniz olmadan arka planda sürekli calisip bilgileirnizi aktarabilir.

Antivirüs programim saatte % 7 fazla pil harcanmasina sebep oluyormus gec farkina vardim.
Programi sildim simdi rahatim.

Telefonu gece şarja takılı bırakıp uyursan o telefonun beyni 1 ayda ölür. En fazla 2 saat şarjda kalmalı dolana kadar, Telefon şarjdayken çok fazla ugraşmamak gerek, sürekli şarja takmamak gerek tamamen bitmesini beklemek gerek. bide açık uygulamalar varsa silinmeli bunları uygula bi hafta içinde hastadaki değişiklikleri görürsün :D

Valla ben bu telefonu kullanıyorum 1.5 senedir, 3 saat şarja takıyorum 1 hafta gidiyor o kadar konuşmama rağmen :D Sinirlenince fırlatabiliyorum, en fazla 3 parçaya ayrıldı bu güne kadar. Yere düştüğünde hiç içim cız etmiyor. Ekranı çizilmiyor, basmatik olduğundan dokunmatiğinde hiç bir sıkıntı olmuyor. Çözüm eskiye dönüş.

4eb4fe54db166Samsung%20E1210%205.jpg

Valla ben bu telefonu kullanıyorum 1.5 senedir, 3 saat şarja takıyorum 1 hafta gidiyor o kadar konuşmama rağmen :D Sinirlenince fırlatabiliyorum, en fazla 3 parçaya ayrıldı bu güne kadar. Yere düştüğünde hiç içim cız etmiyor. Ekranı çizilmiyor, basmatik olduğundan dokunmatiğinde hiç bir sıkıntı olmuyor. Çözüm eskiye dönüş.

4eb4fe54db166Samsung%20E1210%205.jpg

hahahha super ya :D

Geri