Telefonumun Dinlendiğini Nasıl Anlarım?

F
  • Kullanıcı Fenerbahçe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Güzin Abla
Telefonum dinleniyor mu, bunu nasıl anlayabilirim?

Benimkini dinliyorlar farkediyorsun zaten zamanla ses yankı ve sana geri geliyorsa sıkıntı var telde konuştuğum kişilerinde dinlenmeye baslanmasi kacinilmaz

Bombadan komplodan filan bahset, bi muddet sonra polis filan gelirse anla ki dinleniyorsun :p

Teknoloji gelişti. Artık anlaşılmıyor.

Ozaman bizde dinleniyoruz. Aman, dinleyenler gulsun biraz. Zaten isleri gucleri yok, gelip utanmadan kiz sohbetlerini dinliyorlar.

Yada hoparlor'e aldigim icin bu yanki sesler oluyor.

dinleme konuları tırnaklıdır yani şöyleki cihaza kaydedilmiz bazı kelimeler sözcükler şifre kelimeler dinlemeye takılır emniyetin işi gücü yokta herkesi dinliyecek diye bi kavram yok eğer ses yankı veya geri gelme problemleri varsa büyük ihtimal bu telefondan kaynaklı bir arıza geçenlerde elime arızalı diye gelen telefonların biri hopörlerinde sıkıntı çıktı birinde de akıllı telefon kılıflarından kaynaklı sıkıntı o yüzden kendinizin dinlendiğini sanmayın hem korkulacak bişeyiniz yoksa muhabbete çağırın bence :D

Geçen yankı yaptı, neden yankı yapıyor diye sordum arkadaşıma. Dinleniliyoruz dedi. Peki öyleyse, bizi dinleyen kişi şeyleri, erdoğana gidip ondan nefret ettiğimizi söyler misiniz. dedim. Baktım arkadaşım kapamış telefonu :zuha:
Salak korkmuş :D

yankı yaptığında sıkıntı olduğunu söylüyorlar. belli başlı kelimeler varmış onlar çok sık telaafüz ettiğiniz takdirde telefon konuşmalarınızın takibe alındığını falan duymuştum bana komplo teorisinden öte gelmedi.

Bu dinlenme, internet uzerine bile izlenme seyleri cogaliyor. Zaten normal hale geldi. Dedigin gibi, herkesi dinleyecek, izleyecek vakitleri yok, yinede var bil ve bunu bilerek, rahat olmaya calis.

Birini dinlemek, izlemek is ise, bizde o isi yapalim. Hatta tam mahalle de ki bos vakti cok olan teyzelere gore olan bir is. Hani onemli, mafya FBI seylere saygimiz var, fakat bos sohbetleri dinleyen, yani ne gerek var :D

basit bir dinleme cihazını ben yapabiliyorsam ki yaptım teknolojinin konumu çok çok üst düzeyde izleme dinleme takip etme bunlar artık basit kolluk kuvvetleride teknolojinin bütün nimetlerinden faydanıyo misal ben ışınlanma ile ulaşımı bile bulduklarını ama insanlara söylemediklerini tahmin ediyorum karşı esnaf komşunuzun bile emniyete çalıştığını varsayabilirsiniz burası Türkiye

Dunya'nin neresinde olursam olayim, teknoloji'den daima nefret edecegim. Internet haric, filmler-diziler-muzik-makyaj-sac tutoriallari var. Yeni telefonlar da gitsin, eskileri kalsin.

ben nefret edemem ruh ikizim teknoloji ama akıllı telefona 3 bin vereceğime gittim 7 tane koyun aldım besi işine girdim kurbannda zenginim

O 3 bin, ben inanamiyorum bukadar para'ya, bununla araba alirsin, belki de ev alirsin, alamazsan, kucuk bir dugun yaparsin yada bir kac ayligina biryerde kira da oturursun.

kira hariç diğerlerine katılmıyorum senin araba fiyatlarından haberin çok kıçı kırık torosu 15 bine satıyolar 3 bine evin penceresini satmazlar naptın sen haju nerde yaşıyosun hayat ucuz heralde sizin oralarda

Çeşitli Rivayetler Dolaşmakta.

Kapınıza Gelen Bir Resm Evrakta Söylediğiniz Sözden İfadeye Çağrılmadığınız Sürece Anlayamassınız.

Cizirti geliyor sonrasi malum ev baskini. insan yasadikca neler goruyor neler :)

önemli birii değilsiniz kimse dinlemez sadece evde anneniz merakından şeyttirir

Genelde ses yankı yapar,ses kalitesi düşük olur,cızırtı duyulur ve tiz bir ses çıkar ara ara net olarak bu tür şeyler görülür askerlikten dolayı bir çok kez şahit olduğum bulgular bunlar tecrübe ile sabit ^^

Beni kim neden dinlesin ki zaten sevmem telefon sohbetlerini. Nasılsın iyiyim sen nasılsın görüşürüz hoşça kal=)

Geri