F
Fenerbahçe
Ziyaretçi
Ziyaretçi
Telefonum dinleniyor mu, bunu nasıl anlayabilirim?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Ozaman bizde dinleniyoruz. Aman, dinleyenler gulsun biraz. Zaten isleri gucleri yok, gelip utanmadan kiz sohbetlerini dinliyorlar.
Yada hoparlor'e aldigim icin bu yanki sesler oluyor.
Bu dinlenme, internet uzerine bile izlenme seyleri cogaliyor. Zaten normal hale geldi. Dedigin gibi, herkesi dinleyecek, izleyecek vakitleri yok, yinede var bil ve bunu bilerek, rahat olmaya calis.
Birini dinlemek, izlemek is ise, bizde o isi yapalim. Hatta tam mahalle de ki bos vakti cok olan teyzelere gore olan bir is. Hani onemli, mafya FBI seylere saygimiz var, fakat bos sohbetleri dinleyen, yani ne gerek var![]()
Dunya'nin neresinde olursam olayim, teknoloji'den daima nefret edecegim. Internet haric, filmler-diziler-muzik-makyaj-sac tutoriallari var. Yeni telefonlar da gitsin, eskileri kalsin.
O 3 bin, ben inanamiyorum bukadar para'ya, bununla araba alirsin, belki de ev alirsin, alamazsan, kucuk bir dugun yaparsin yada bir kac ayligina biryerde kira da oturursun.
Tam babam gibi konustun. Ben hakikatten az olani, cok goruyorum. Bana sorsan dunya'nin parasi o, oysa bir evin penceresini satmazlar mis. Sacma geliyor bana.