Telefonumu nasıl satabilirim?

Konu sahibi son olarak 2991 gün önce görüldü
Bu aralar elektronik esyalar ile derdim büyük.
Neyse ben anneme bi telefon aldım samsung galaxy A7 ama teyzem aynı zamanlarda yurt disindan ona bir iphone getirdi :/ sorun burada basladi annem benim aldigimin yuzune bakmadi tabii:(
Ben de kullanamam ve telefon elimde kaldı daha içine hat bile takmadim kutusundan cikarmadim faturalı vs ama buna 2. El muamelesi yapacaklar ve harcayacaklar Matmazel.....

Daha önce hiç hayatımda bir şey satmadigim ve çevremde telefona ihtiyacı olan kimse olmadığı için napicagimi bilmiyorum bana fikir verir misiniz?

Ne yazık ki bir yakınının ihtiyacı olmadığı sürece diğer insanlar o telefona asla sıfır bedeli ödemeyi tercih etmeyecekler )=

Sıfır bedeli olmasın ama bin TL değil ki bu telefon çok sinir oldum:/

sahibindene ilan ver. sıfır kutusunda hiç açılmadı hat takılmadı de. hediye almıştım de başka telefon olduğu için vazgeçildi de durumu anlat yani.

atıyorum fiyatı da 1200 ise 1100 iste garantisi vs hepsi duruyo diye belirt. dileyen elden görüp teslim alabilir de.

satılır o vakit.

Ne kadara aldın? Üzgünüm; ama telefonuna ikinci el muamelesi yapacaklar. Yarı fiyatını bile vermezler.

faturası varsa sıfır niyetine satarsın telefonculara. veya sahibinden'de sıfır ürün seçeneğiyle ilan verebilirsin :umursama:

Açıkçası 1.300 tl ye satmayı düşünüyorum.
Yani ilan versem de ekleyecegim fiyat bu olacak.
Hepsiburada da çalışan bir arkadaşıma Danıştim ben satarim dedi 1500 e bile bulurum vs dedi ama açıkçası pek inandırıcı gelmedi.

Sahibindene 1 üründen fazla koyunca ücretli olması facebook sayfaları hit kazandı. oturduğun bölgeye göre sayfalar var facebook da oralara ilan ver anında gider ama dikkatli olman lazım tabi

Bilmiyorum Facebook kullanıyormusun da her Şehirde vardır 2.el alım satım vs grupları oluyor sizin durumunuz gibi veya tarifeye ek Alıp nakite çevirmek için çok satan görüyorum oralarda

Telefoncular alır mı sence? Bilmiyorum bana pek alırlar gibi gelmiyor.

kelepir ürünü kim almaz ki? havada kaparlar.

bir telefoncunun bir ürünü sıfır niyetine satabilmesi için faturasıyla başka birinden alıp tekrar fatura kesebilmesi lazım. ee tabi insifiyatine bağlı kaç para keseceğinin. ama gidip te ikinci el fiyatına satmaktan iyidir.

Bilmiyorum Facebook kullanıyormusun da her Şehirde vardır 2.el alım satım vs grupları oluyor sizin durumunuz gibi veya tarifeye ek Alıp nakite çevirmek için çok satan görüyorum oralarda

Oylebir grup tan Bi arkadaşım bi numara verdi adam 1000 tl ye alırım dedi küfür edecektim az kalsın :(

kelepir ürünü kim almaz ki? havada kaparlar.

bir telefoncunun bir ürünü sıfır niyetine satabilmesi için faturasıyla başka birinden alıp tekrar fatura kesebilmesi lazım. ee tabi insifiyatine bağlı kaç para keseceğinin. ama gidip te ikinci el fiyatına satmaktan iyidir.

Yani diyorsun ki elinde telefon git derdini anlat adamlara :D
Ne zor işlermiş bi daha kimseye almam böyle bir sey:T:

Yok yok cikartmadim öyle duruyor bi şansımı deneyeceğim. Ay eğer istediğim fiyattan alan olursa adresine bayramdan sonra bira yollarım jgjfkxkxk:D

O telefona alabileceğin en düşük teklifi bir telefoncu verir .
Sahibinden ve facebook gruplarını ön sıraya almanı tavsiye ederim.
Yada vaktin varsa bir telefoncuya git ama anlattıklarıyla içini karartıp telefonunu kapatmalarına izin verme .

O telefona alabileceğin en düşük teklifi bir telefoncu verir .
Sahibinden ve facebook gruplarını ön sıraya almanı tavsiye ederim.
Yada vaktin varsa bir telefoncuya git ama anlattıklarıyla içini karartıp telefonunu kapatmalarına izin verme .

Facebook Grubuna bakayım o halde sahibinden en son çare olsun.
Mümkün oldukça çabuk kurtulmak istiyorum.

Bazı telefoncular açılmayan kutuları aldığın fiyatına senden alıp satışa koyuyorlar.
2.el muamelesi yapmayan yerler vardır mutlaka Maria puder'im

Geri