Telefonumdan msj yazamıyorum.

• Kullanıcı Sonya
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Güzin Abla
Konu sahibi son olarak 40 gün önce görüldü

Şaka şaka,bizim her derdimize koşansın allah eksikliğini vermesin:lutfen: :*

Android değil..arada tutukluk yapıyordu ama hemen tuşlara basılıyordu şuan dokunmatik olan herşey devre dışı oldu gelen msjlarıda açamıyorum,sadece basmatik tuşları kullanıyorum oda telefon gelince cevap verebiliyorum aç kapa geri tuşlara basılıyor. durum bundan ibaret.

marka ozellık alabılırmıyım ? en azından sorunun ne oldugunu bılerek servıse gıtmen daha mantıklı olur ..

marka ozellık alabılırmıyım ? en azından sorunun ne oldugunu bılerek servıse gıtmen daha mantıklı olur ..
Samsung s5230..arada açılıyor tam seviniyorum oleyy diyorum sonra tam msj yazıcam msjın yarısında yine tutukluk yapıyor:Ss yok yok değiştir artık beni diyor ben anladım :)

Sadece mesaj menüsünde mi yapıyor bunu yoksa genel mi yani her menüde her işlemde mi yapıyor bunu? ve bunu ne kadar süredir yapıyor? Hafıza kartın var mı?

Sadece mesaj menüsünde mi yapıyor bunu yoksa genel mi yani her menüde her işlemde mi yapıyor bunu? ve bunu ne kadar süredir yapıyor? Hafıza kartın var mı?
Arada oluyordu ama dün geceden beri bukadar uzun sürmüyordu takılır gibi olurdu sorun hemen geçiyordu,dokunmalı olan herşeyde oluyor yani menüyede giremiyorum,hafıza kartım takılı değil..

Ekranının değişmesi gerek,bende ve kardeşimde vardı o telefondan ekranları çok sorunlu,servise götürüp ekranını değiştirmelisin başka çözümü yok.

HeavenLy Servise vermeyi düşünmüyorum ben en iyisi yeni telefon alayım bu vesileyle..önerisi olan var mı?

Geri