Telefonumdan msj yazamıyorum.

• Kullanıcı Sonya
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Güzin Abla
Konu sahibi son olarak 40 gün önce görüldü
Telefonum dokunmatik msj yazamıyorum harf tuşları kilitli sanki.. Ne yapmam lazım?
Telefonu kapattım tekrar açtım ama busferde şifreme giremedim açamadım teli ://

Kapatıp açtım olmadı,Bataryayıda çıkardım yine olmadı ://///// Yaa keşke kapatmasaydım yaa şifreyede giremiyorum şimdi tamamen kilitlendi tel sanki :(

Kapatıp açtım olmadı,Bataryayıda çıkardım yine olmadı ://///// Yaa keşke kapatmasaydım yaa şifreyede giremiyorum şimdi tamamen kilitlendi tel sanki :(

telinin yanında kilit tuşu var mı peki ? O kapanmış olabilir mi . ( Birde telinin bataryasını çıkarıp tekrar taktıktan sonra sarja takıp denermisin )

telinin yanında kilit tuşu var mı peki ? O kapanmış olabilir mi . ( Birde telinin bataryasını çıkarıp tekrar taktıktan sonra sarja takıp denermisin )
Evet kilit tuşu var onuda denedim.
Tamam dediğini yapıym bi :/

Oda olmazsa telini ac ve açma kapama düğmesine 8 saniye falan basılı tut titreyip kapanana kadar. Restart atacaktır büyük ihtimalle tekrar ac busefer olacak mı bak.

Oda olmazsa telini ac ve açma kapama düğmesine 8 saniye falan basılı tut titreyip kapanana kadar. Restart atacaktır büyük ihtimalle tekrar ac busefer olacak mı bak.
Buda olmadı banamısın demiyor :Ss bi ara açıldı gibi ama hemen geri tutukluk yaptı :S

Okadar sıkıntı yaşayacağına bir telefoncuya gidiverseydin ya :))) Derdi neymiş anlardın :o

Okadar sıkıntı yaşayacağına bir telefoncuya gidiverseydin ya :))) Derdi neymiş anlardın :o
Gece hangi telefoncu açık She? :) şuanda sadece gelen telefonlara cevap verebiliyorum geceki sorun mevcut ve telefoncuya götürcem başka çarem yok.

Anlamı Varmı Bilmiyorum Ama Sanırım Android Bir Telefonun var ve Bu tür Olaylar işletim sistemi ile Alakalıdır biraz Hayal gücü Kullanırsan Aynısını Pc'de Oldugunu Anlıyabılırsın Telefoncu yuksek Ihtımal İşletim Sistemini Sıfırlıcaktır .. iyi Günler .

Sİzi görmez olurmuyum ben hiçç çok ayıp :o
Şaka şaka,bizim her derdimize koşansın allah eksikliğini vermesin:lutfen: :*
Anlamı Varmı Bilmiyorum Ama Sanırım Android Bir Telefonun var ve Bu tür Olaylar işletim sistemi ile Alakalıdır biraz Hayal gücü Kullanırsan Aynısını Pc'de Oldugunu Anlıyabılırsın Telefoncu yuksek Ihtımal İşletim Sistemini Sıfırlıcaktır .. iyi Günler .
Android değil..arada tutukluk yapıyordu ama hemen tuşlara basılıyordu şuan dokunmatik olan herşey devre dışı oldu gelen msjlarıda açamıyorum,sadece basmatik tuşları kullanıyorum oda telefon gelince cevap verebiliyorum aç kapa geri tuşlara basılıyor. durum bundan ibaret.

Geri