Dün geceden beri Telefonumdan Mesaj atamıyorum bunun nedeni ne olabilir? Ha kontörün yoktur sms'in yoktur diye de soğuk espriler yapmayın arkadaşlar ikiside var(:
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Ama Mesaj merkez numarasını ellemedim benMesaj merkezi numarası yalnış olabilir bir kontrol et istersen
Ya ben iki dakka önce son mesajımı attmıştım ne olduysa o son mesajdan oldu anlamadım:icon_yokcanim: hepsini tek tek kontrol ettim sorun yok gibi görünüyorMesaj ayarları
Metin Mesajları
Ve
Mesaj merkezi burayı bi kontrol et
ama dün geceden beri mi şebekede sorun var?:icon_yokcanim:şebekelerde bi' sorun olmasın en son birisi bana trip atmıştı niye mesaj atmıyorsun diye sırf bu sorun yüzünden![]()
Telefonunun ayarlarından oynamış olabilirler al bir tane telefon ailenden birinin ayarla
Cadım başka numara ya atmayı denedin mi bide Toplu msj at bakalımBen olsam teli bir yere vururum
Bide çekiyormu bak
![]()
Yok yok yok sorun çözülemedi hala sabahdan beri denemediğim şey kalmadı :icon_yokcanim:Az kaldı Cadımm az kaldı şimdi fırlattıp atcam olan tele olcak ama olsunTelefonunun ayarlarından oynamış olabilirler al bir tane telefon ailenden birinin ayarla
Cadım başka numara ya atmayı denedin mi bide Toplu msj at bakalımBen olsam teli bir yere vururum
Bide çekiyormu bak
![]()
Yok yok yok sorun çözülemedi hala sabahdan beri denemediğim şey kalmadı :icon_yokcanim:Az kaldı Cadımm az kaldı şimdi fırlattıp atcam olan tele olcak ama olsun![]()
Nasılda anlar hemenNeyse sorun kendi telinden de olduğunu söylemiyim şimdi rezilll
![]()
Hahaaa sayemde bi üst modeline sahipsin şimdi
senin yüzünden tlfnumu sattım ya :haha:
Hahaaa sayemde bi üst modeline sahipsin şimdi![]()