Telefonumdan Mesaj atamıyorum,NEDEN?

• Kullanıcı Sonya
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Güzin Abla
Konu sahibi son olarak 42 gün önce görüldü
Dün geceden beri Telefonumdan Mesaj atamıyorum bunun nedeni ne olabilir? Ha kontörün yoktur sms'in yoktur diye de soğuk espriler yapmayın arkadaşlar ikiside var(:

Mesaj merkezi numarası yalnış olabilir bir kontrol et istersen

şebekelerde bi' sorun olmasın en son birisi bana trip atmıştı niye mesaj atmıyorsun diye sırf bu sorun yüzünden :)

Mesaj ayarları
Metin Mesajları
Ve

Mesaj merkezi burayı bi kontrol et

Vodafone isen herkeste sorun oluyor sanırım (: hat değiştir :D

Kesin Çözüm; 444 1 500 arıyorsun bu sorununu söylüyorsun sana yardımcı oluyorlar :p

Mesaj ayarları
Metin Mesajları
Ve

Mesaj merkezi burayı bi kontrol et
Ya ben iki dakka önce son mesajımı attmıştım ne olduysa o son mesajdan oldu anlamadım:icon_yokcanim: hepsini tek tek kontrol ettim sorun yok gibi görünüyor :)

şebekelerde bi' sorun olmasın en son birisi bana trip atmıştı niye mesaj atmıyorsun diye sırf bu sorun yüzünden :)
ama dün geceden beri mi şebekede sorun var?:icon_yokcanim:

Hehee günah almaya yetiyor işte bu tür sorunlar anlıyorum seni Locken:D

Müşteri hizmetlerini ara bence en iyi çözümü onlar sunacaktır sana :)

Telefonunun ayarlarından oynamış olabilirler al bir tane telefon ailenden birinin ayarla :D

Cadım başka numara ya atmayı denedin mi bide Toplu msj at bakalım :D Ben olsam teli bir yere vururum :D Bide çekiyormu bak :D

Telefonunun ayarlarından oynamış olabilirler al bir tane telefon ailenden birinin ayarla :D

Cadım başka numara ya atmayı denedin mi bide Toplu msj at bakalım :D Ben olsam teli bir yere vururum :D Bide çekiyormu bak :D

Tv ye mi vuruyon öle :D telefonu bir yere vururmuş :D

Yok yok yok sorun çözülemedi hala sabahdan beri denemediğim şey kalmadı :icon_yokcanim:Az kaldı Cadımm az kaldı şimdi fırlattıp atcam olan tele olcak ama olsun:D

Tam hatırlamıyorum ama sanırım böyleydi. *0001# böyle yaptıktan snra gönderiliyor. bendede olmuştu.Ama emin değilim sayılar dorumu.

Yok yok yok sorun çözülemedi hala sabahdan beri denemediğim şey kalmadı :icon_yokcanim:Az kaldı Cadımm az kaldı şimdi fırlattıp atcam olan tele olcak ama olsun:D

benim bozulacaktı telefon 2 parçaydı :D 1 telefonumu kırdım zaten :D Tamam bakalım inşalalh çözüm bulunur :) Fabrika ayarlarına geri dön diye bişey varsa en son hafıza kartını edip öyle yap :D telefonunda bişey kalmıyor sanırım :D TELDEKİ NUMARALARI sims karta al ve fabrika dönüşüm ayarları de en son çare :p

Locken Sonya İkinizede yuh diyorum ismimi vermeden dedikodumu yapmışsınız :haha:
Can kankalarım size ulaşamayınca sinirleniyorum napayım :haha:

hiç birisi aynı sorun basıma geldi gönderilen kutusunu boşaltmam gerekiyormuş 2 dk lık olay için teli fabrika ayarlarına getirmiştim ahh ahh..

Geri