Telefonumdaki Virüsten Nasıl Kurtulurum

Konu sahibi son olarak 2917 gün önce görüldü
Aslında kaç gündür supheleniyordum çünkü 4 GB boş alanım olduğu halde ne fotoğraf cekwbiliyorum ne de fotoğraf indirebiliyorum telefonum a
Kaç gündür Google de gezelerken telefonunuzda 4 adet virüs olduğu uyarısı geliyor acaba bu reklam amaçlı bir şey olabilir mı veya Google böyle bir uyarı yapar mı
Virüs programı olarak general.mobil turbo clenar önerdi biri onu indirdim
Kişilerde yabancı isimlerle kaydedilmiş 00 numaralı numaralara da şahit oldum bu arada
Sorum şu telefonda virus olup olmadığı nasıl anlaşılır?

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Aslında kaç gündür supheleniyordum çünkü 4 GB boş alanım olduğu halde ne fotoğraf cekwbiliyorum ne de fotoğraf indirebiliyorum telefonum a
Kaç gündür Google de gezelerken telefonunuzda 4 adet virüs olduğu uyarısı geliyor acaba bu reklam amaçlı bir şey olabilir mı veya Google böyle bir uyarı yapar mı
Virüs programı olarak general.mobil turbo clenar önerdi biri onu indirdim
Kişilerde yabancı isimlerle kaydedilmiş 00 numaralı numaralara da şahit oldum bu arada
Sorum şu telefonda virus olup olmadığı nasıl anlaşılır?

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Tarayıcı içinde gezinirken karşına çıkan 4 adet virüs uyarısının kendisi bir virüs zaten. Muhtemelen "x uygulamayı indirin, virüsten kurtulun." gibi bir ifade ile karşılaşıyorsundur. Bu sahte bir yazılımdır. Bir nevi virüs yani.

Çözüm yoluna gelecek olursak, PRO versiyonlarını kullanmadığın sürece, antivirüs programlarının çok bir yararı olmuyor. Telefon içerisindeki bilgileri yedekleyerek, format atmanı öneririm.

Geri