Telefonum Sürekli internete bağlanıyor

• Kullanıcı Volina
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Güzin Abla
Konu sahibi son olarak 2616 gün önce görüldü
Merhaba arkadaşlar Vodofone hattım takılı olan telefonum 3 aydır sürekli internete bağlanıyor kendi kendine bilmem kaç mb kullanıldı tarzında kontör harcıyor 3 aydır bir türlü kurtulamadım her ay ortalama 10 15 tl kontor gidiyor buna? Çözüm önerisi olan arkadaşlar ??

- Müşteri temsilcisini aradım. 2 saate bağlanamadım :) Başka çözümü olan ??

Aynı sorunu yaşadım EmRecan :p Lakin turkcelliyim ben Bi kanal varmış o açıkmış herhangi bi telefoncuya götür teknik servis tabelası olsun mümkünse:D onlar 2 dkda yapıveriyor:p

Bazı telefoncular pek ilgilenmiyor, müşteri hizmetlerine yönlendiriyor. İnternete girmiyorsan eğer gprs i kapatırsan sorun çözülür (:

Telefonundan internet paketini kapatabiliyorsun.yani senin telefonunda varmi bilmiyorum ama ayarlardan oluyor.o yoksa wifi veya gprs vardir onlari kapat.ahh ahh okadar konusuyoruzda bi soramadinmi boyle bir sikintim var die tosba :))

Benimde Türkcell'de aynı sorun var gprs i kapatıyorum öyle düzeliyor bu seferde internete giremiyorum hala çözemediler(:

Ben interneti kullanicagim zaman internet paketimi aciyorum isim bitince kapatiyorum.sinirsiz internet vatken kullanmiyorum onu :))" zaten telefon bi guncelleme yaptimi gidiyor 15 mb felan ;)))

Ben interneti kullanicagim zaman internet paketimi aciyorum isim bitince kapatiyorum.sinirsiz internet vatken kullanmiyorum onu :))" zaten telefon bi guncelleme yaptimi gidiyor 15 mb felan ;)))

ben bir güncelleme aldıgımda paketi bitirecek neredeyse utanmasa vodafone yani :)

Türkcellde çok fazla gitmiyo zaten günde 0.50 kuruştan sonrası ücretsiz :)

hucresel veriyi kapat model ney telefonun

Bencede yarın ilk işim hesap sorcam :D

Bencede hesap sor genç turkcellilerde oyle .ben olsam cingar cikartirdim :D

telfonun baglantı ayarlarından halledebılırsın.
Paket verıyı yada wıfı yı devre dısı bırak secenklerı olması lazım.devredısı bıraktıgın an telefonun hıcbır sekılde ıneternete gıremez.
Telefonun markasını belırtmemıssın ama cogu telefond boyledır.

Geri