Telefonum meşgulken gelen aramayı nasıl görebilirim ?

Konu sahibi son olarak 2613 gün önce görüldü
Telefonum meşgulken gelen aramayı nasıl görebilirim, telefonda konuşurken gelen aramayı göremiyorum neden, Telefonum meşgulken arayanı göremiyorum, Avea hat kullanıyorum ama telefonum meşgulken arayanı göremiyorum, Telefonum meşgulken kimin aradığını göremiyorum

Avea hat kullanıyorum ama telefonum meşgul olduğunda yapılan başka bir aramayı göremiyorum bunu nedeni nedir :dusun:

Çağrı Bekletmeyi Devreye Alma / Devreden Çıkarma:
Devreye alma * 4 3 # Gönder
Devreden çıkarma # 4 3 # Gönder
Durum kontrolü * # 4 3 # Gönder
Çağrı Bekletmeyi Kullanma:
İlk çağrıyı beklemeye almak için:
( 2 ) Gönder
Yapmakta olduğunuz görüşmeyi sonlandırıp ve bekletilen çağrıyı aktif hale getirmek için:
( 1 ) Gönder
Bekletilen çağrıyı sonlandırmak ve yaptığınız görüşmeyi sürdürmek için:
( 0 ) Gönder
*Bekletilen çağrıyı aktif hale getirebilir ya da yeni bir çağrı yapabilirsiniz.

Servis Bilgisi

Çağrı Bekletme servisi, siz telefondayken başka bir aramayı kabul etmenizi sağlar. Yeni arama, kısa bir sinyal sesiyle bildirilir. Bu durumda;

• İlk aramayı bekletip gelen ikinci aramaya cevap verebilirsiniz.
  • Bu iki aramadan herhangi birine öncelik verebilirsiniz.

Çağrı Bekletme servisi aynı zamanda size, telefondayken başka birini arayabilme olanağı sağlar.

Çağrı bekletme servisiniz aktif ise, görüşme yaparken ikinci bir çağrı aldığınızda, çağrıyı yapan kişi “Aradığınız kişi şu anda başka bir görüşme yapıyor. Lütfen hatta kalınız ya da daha sonra tekrar deneyiniz.” anonsunu duyar.

Çağrı Bekletmeyi Devreye Alma / Devreden Çıkarma:

• Devreye alma * 4 3 # Gönder
  • Devreden çıkarma # 4 3 # Gönder
  • Durum kontrolü * # 4 3 # Gönder
Çağrı Bekletmeyi Kullanma:

• İlk çağrıyı beklemeye almak için:
    ( 2 ) Gönder

• Yapmakta olduğunuz görüşmeyi sonlandırıp ve bekletilen çağrıyı aktif hale getirmek için:
    ( 1 ) Gönder

• Bekletilen çağrıyı sonlandırmak ve yaptığınız görüşmeyi sürdürmek için:
    ( 0 ) Gönder
*Bekletilen çağrıyı aktif hale getirebilir ya da yeni bir çağrı yapabilirsiniz.

AVEA :D En kısa zamanda Turkcell e geç bence GüLSe :p

Benim ki kendiliğinden o özelliğe sahip. :p
Sanırım arama bekletme özelliğini aktif etmen gerekiyor.

Telefon modeli nedir acaba?
Hat ile ilgili olmuyor bazen.Benim gm discovery mesela hattimda avea ama arama ayarlarından yaptım.

Arama bekletme şeysini aç nedir bu avealardan cektigimiz =)

ok ok :p

Benim hattım turkcell bende de yok o özellik nasıl açılıyor ? :D
Seni aradığım zaman aradığınız kişi şuan başkası ile görüşüyor dediğinde neler olabileceğini düşün bence ve yol yakınken vazgeç. :D

Uzun uzun kafa karıştırmaya gerek yok. Arama ayarlarından Arama Bekletmeyi aktif hale getirmek kafi.:hi:

GüLSe şu üsttekini yazmışsın ya
Telefonum meşgulken gelen aramayı nasıl görebilirim, telefonda konuşurken gelen aramayı göremiyorum neden, Telefonum meşgulken arayanı göremiyorum, Avea hat kullanıyorum ama telefonum meşgulken arayanı göremiyorum, Telefonum meşgulken kimin aradığını göremiyorum

sabahtan beri onu okuyorum tamam lan anladık dedim sonunda dfmnvbjdhf

Geri