telefonum açık olduğu halde nasıl ulaşılamaz ?

• Kullanıcı amber
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Güzin Abla
Konu sahibi son olarak 1 gün önce görüldü
Türk Telekom zımbırtısından mıdır , yoksa telefondan mı bilemedim .
Yeni yıldan beri telefonu eğer elimde tutmuyorsam , arayanlar bana ulaşamıyor arkadaşlar. (Ful çektiği halde) Ertesi gün "Nerdeydin seeen , neden ulaşılamıyor bu telefona hanfendi " gibi sitemler işitmek durumunda kalıyorum.
Arka arkaya 2-3 defa arandıktan sonra güç bela ulaşılabiliyorum.
Böyle bir durum yaşayanınız oldu mu , kasım sonlarında telefon değiştirmiştim , simkartı küçülttüler zarar felan görme durumu var mıdır ya da ?

Telefonun bozuk. Turk Telekoma suç atma . :) Garantiye gonder .

Acaba telefonun bir özelliğini falan mı açtın yanlışlıkla. S7 ben de kullanıyordum. Bazen konuşurken karşı tarafa ses gitmediği oluyordu.

aynı durumları yaşıyorum 2 hat kullandığım için ulaşamayan bir diğerini arıyor.şehrin göbeğinde çekmeyen hat yapmışlar kesin çöüzümü veriyorum turkcell ve kalitesini kullanınca anlarsın

DoGu Türk Telekom da öyle diyor zaten , şimdi ben bunu garantiye versem geri dönüş süreleri nasıl olur acaba samsungta , onlar da hattınızdan kaynaklanan bir sorun var diye yollamasınlar beni .

albertine ayarları kurcaladım biraz, öyle birşey yok , ben yapmış olamam ./

Hattub da sikinti var ve cozulmez o problem bazi hatlar da surekli olan duzelmeyen bir sorun baska hat alman gerek

aynı durumları yaşıyorum 2 hat kullandığım için ulaşamayan bir diğerini arıyor.şehrin göbeğinde çekmeyen hat yapmışlar kesin çöüzümü veriyorum turkcell ve kalitesini kullanınca anlarsın

ya ben öğrenciyim iki hat kullanma gibi bi lüksüm yok , türk telekomdan da en az bi 6 ay kadar dönmem söz konusu değil . /
staj mevzusundan aramayacaklarını bilsem sorun etmiycem :hıı:

ya ben öğrenciyim iki hat kullanma gibi bi lüksüm yok , türk telekomdan da en az bi 6 ay kadar dönmem söz konusu değil . /
staj mevzusundan aramayacaklarını bilsem sorun etmiycem :hıı:

iki hat kullan demiyorum (: ben mecburiyetten kullanıyorum.türk telekomun müşteri kaçırmamak adına sana imzalattığı tahattütden kaynaklı başka yere geçemiyosundur buna eminim.sim kartını değiştirmeyi dene ama söz konusu telekom ise çözüm olacağını sanmıyorum sınıfın dip köşesinde bile çekmeyebilir.

amber ist de isen mudurluge gel sana yeni 4.5 g hat cikartalim bide oyle deneyelim dicem ama hatta sknti olucagini sanmiyorum cunku cekiyormuş. Telefonunu garantiye ver diyecegim ama yasal sureleri onlarin 1 ay. :)

Bende de oluyordu hattın sorunuymuş sanırsam ama telefon değiştikten sonra karşılaşmadım hiç hattın telefonunu beğenmiyor galiba:d

iki hat kullan demiyorum (: ben mecburiyetten kullanıyorum.türk telekomun müşteri kaçırmamak adına sana imzalattığı tahattütden kaynaklı başka yere geçemiyosundur buna eminim.sim kartını değiştirmeyi dene ama söz konusu telekom ise çözüm olacağını sanmıyorum sınıfın dip köşesinde bile çekmeyebilir.

Tam da bu sebeoten başka yere geçemiyorum. Ama yıllardır bu sorun yoktu da yeni telefona geçince mi oldu diye de düşünmüyor değilim : ) teşekkür ederim önerileriniz için olmadı öyle yapayım bir de.

Tam da bu sebeoten başka yere geçemiyorum. Ama yıllardır bu sorun yoktu da yeni telefona geçince mi oldu diye de düşünmüyor değilim : ) teşekkür ederim önerileriniz için olmadı öyle yapayım bir de.

Başka bir telefona takıp dene bir de.

amber ist de isen mudurluge gel sana yeni 4.5 g hat cikartalim bide oyle deneyelim dicem ama hatta sknti olucagini sanmiyorum cunku cekiyormuş. Telefonunu garantiye ver diyecegim ama yasal sureleri onlarin 1 ay. :)

değilim malesef. aynen hat ful çekiyor , ya da öyle görünüyor . /
son dediğiniz şey sayesinde çileden çıkmaya ramak kaldı.
önerileriniz için teşekkürler : )

eğer ulaşılamama konusunu hattan kaynaklı olmadığını eminsen bir de cihazın işletim sistemi güncellemelerinin yapıldığına emin ol.rica ederim.

Musteri hizm. arayablrsn

SM-N7500Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Türk telekom kaynaklı olduğunu düşünmüyorum bence cihazda sorun var böyle bir arıza türü hiç duymadım

Uçak moduna almış olabilir.

Soruyu yanlış anlamışım şunu ekleyeyim, o problem Türk Telekom kaynaklı oluyor genelde. Müşreti hizmetlerini arayıp yardım aldınız mı?

Telefonun bağımsızlık ilan etmiş.d

Coolumsu aradım "herhangi bir sorun gözükmüyor "tarzında bişeyler dediler
Nyenaira Samsung s7

f5 öyle oldu . p

yarın Türk Telekoma gidip yüzyüze görüşmeyi deniycem artık . Olmadı garantiye gönderiririm telefonu .

Geri