Telefonu pat diye yuzune kapatan insanlar

🕒 Konu sahibi 3 saat önce aktifti
Bilmiyorum varmi yokmu konusu. Az once yasadim v3 muthis derecede sinir oldugum bir olay. Bi bekle grs/bye/tschus bisey diyim hemen patt

Òkuzlerr. Gorgusuzlerrr.

Sonra niye oyle telefonu kapatiyorsunuz diye kavga cikartirim. Sevmiyorum:///

Doğru iletişim becerisi ne yazık ki her insanda bulunmayan bir özelliktir ve ne olursa olsun kimsenin yüzüne telefon kapatılmaz. Büyük bir saygısızlık ve nezaketsizlik örneğidir.

Ne kadar gergin olursanız olun mutlak surette karşı tarafa "Bu konuyu daha sonra konuşalım, şu an konuşmak için uygun değilim." der ve cevap aldıktan sonra kapatırsınız.

Abilerimden birinin sürekli yaptığı bir hareket. Muhabbet aynen şöyle;
-Napıyorsun, işte misin?
-İyiyim abi evet ne oldu?
-tamam.
-dıt dıt dıt..
Ben ne oldu diyemeden, telefon kapanıyor. İlk zamanlar çok gıcık kapmıştım. Şimdi aradığında hoparlöre alıyorum ve kapatacağını bildiğim için söylenecekleri genel geçer dinliyorum :)

Hadi diyelim pat diye kapatti?
Bu durum onunla olan iliskinizi ne denli etkiler?
Kasmayin bu kadar.
Lafi uzatmak kadar skici bir sey yoktur..sadete gelen insanlar,sizi baymaz..
Vakit nakittir.

Bunu yapmam için aşırı derecede sinirlenmiş olmam gerekiyor ki o da çok zor.

• Beğen
Tepkiler: Sim
huyum değildir ama bazen yapabiliyoruz.
o kadar da kusurum olsun ya hu.

Doğru iletişim becerisi ne yazık ki her insanda bulunmayan bir özelliktir ve ne olursa olsun kimsenin yüzüne telefon kapatılmaz. Büyük bir saygısızlık ve nezaketsizlik örneğidir.

Ne kadar gergin olursanız olun mutlak surette karşı tarafa "Bu konuyu daha sonra konuşalım, şu an konuşmak için uygun değilim." der ve cevap aldıktan sonra kapatırsınız.
Ülke geneli bu kadar nezaket olsa keşke.Adamlar sokak röportajında birbirinin ağzına telefon sokuyor leftycim sen "Bu konuyu sonra konuşalım şu an konuşmak için uygun değilim" diyorsun.

Ay bu abim. yaa sklsks Söyleyeceğini söyler pat diye kapatır. Hdkdnjd

Ülke geneli bu kadar nezaket olsa keşke.Adamlar sokak röportajında birbirinin ağzına telefon sokuyor leftycim sen "Bu konuyu sonra konuşalım şu an konuşmak için uygun değilim" diyorsun.
Haklısın ve uzun zamandır insanlar nezaket / saygıdan uzak tavır içindeler ancak asıl sorun da burada başlıyor. İnsanların tanımadıkları kişilere karşı hadlerini aşma hakları yoktur ve ne yazık ki çoğu insan bu konuda sınırlarını bilmiyor.

Telefonda görüştüğün kişiler şayet iş ile alakalı değilse zaten bildiğin insanlardır ve yakından tanıdığın birinin bu şekilde telefon kapatması gereksiz yere iletişim kopukluğu yaratır, kişiyi gerer / üzer.

Sakin bir şekilde konuşma devam ettirilemeyecek ya da zaman sorunu varsa karşı tarafa açıkça "Seni birkaç saat içinde arayacağım." der kapatırsın.

Şahsen bir insan bilinçli şekilde yüzüme telefon kapatırsa bir daha hiçbir koşulda benimle yeniden iletişim kurama şansı olmayacaktır. Neyse ki hiç başıma da gelmedi.

Kadınsa tekrar arayıp puu fallik seni demeli, erkekse tekrar arayıp fallik oğlu fallik seni demeliyizdir.

Bu sorunu kimsenin telefonuna bakmayarak ortadan kaldırdım. Konuşamam sadece vatsap, yerim var. Ay neoliyo.

Amcam öyle./
Konuşurken pat diye kapatıyor insan ya tamam der hadi görüşürüz der ya da kendine iyi bak bye vs der.d
Konuşurken sap gibi kalıyorum sonra.FDD

Ben telefonla konuşamıyorum. Sadece bildirim için gibi düşün
-Hastanın potansyumu düştü.
-Gelirken ekmek al
-metrodayım

Bunlar gibi şeyler. Muhabbet edilmez telefonla. Buluş konuş.

Bu nedenle hep çat diye kapatırım

Annem bu abi.

-Oğlum Mehmet'e malzeme yazdırdım işten dönerken al onları.
-Tamam Anne.
-Dikkatli gel hızlı sürme
-Tamam anne. Bugün ne yemek yapt
-Telefon kapandı.

:D

Geri