Telefonu gizli numaralara kapalı olan insan

• Kullanıcı Elia
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Konu sahibi son olarak 1032 gün önce görüldü
Zamanında çok rahatsız edilmiş olmalı.
Şakacı arkadaşlara ya da eski sevgililere karşı önlemini almış olan insan.

Eski numaram kapalıydı; ama bundan o denli gereksiz kişiler yok.
2018'e gireceğiz; hâlâ bu tip işsizliklerle uğraşan insan var ne yazık ki.

Rahatsız edilmekten bıktığımdan vs değilde arayacak olanlar kendi numaralarından arasın diye gizli numaralara kapalıdır hep.

Normalde iki hat ve telefon kullanıyorum.

Sanal ve reel şeklinde.

Bunu kimseye anlatmamıştım,gerek görmemiştim.
Taa ki geçen aylarda gece 3 te forumda online olduğum zaman diliminde Sanal hattımı
Biri arayıp "Seni her gün fakültede görüyorum,sada aşığım" diye beni işletmeye kalkana kadar.
Bu vasat oyuni kendisine çevirince "azarlar gibi ya pff kapatiyorum' deyip aramadi daha Leyla'miz.
Reel hayatimdan kimse sanal numarami bilmiyor ve reelimde olduğumu iddaa eden bir hanim kızimiz sanal numarami arayip aşkını itiraf ediyor..Bak sen!. İşin daha trajik yaniysa sanal hattimi yeni güncelledim yani toplasan 6-7 kisi ya biliyor ya bilmiyordur.Dolayisiyla böyle bir beyinsizliği kimin yaptığını pardon yaptırdığını anlamam zor olmadi nazarimca. Beyinsizce bir oyun oluşu en büyük ipucu idi zaten. :D
Neyse günah keçisi ilan edilip fesat damgasi yemeyeyim tekrar,sadece cin olun ondan sonra adam çarpın yoksa bir gün biri sizi bir çarpar bir gözünüz Şam'a diğeri Bağdat'a kayar canım.

Sonuç; sanal hattim artik gizli xd

Boyle seylere gerek duymadim, telefon sapigim da olmadi mesela hic
Ne sıkıcı hüff :p

Benim özel mesaj kutusu bile kapalı. Gizli numaraya tel zaten kapalıydı. Tanımadığım numaraları da açmam birinden tel beklemiyorsam veya havamda değilsem :p Ayrıca rehbere ve aslında her b..ka kapalı. :D

Benim de kapalı, arayacak olan numarasını göstererek arar ne o öyle numara saklamak falan.Ayrıca kayıtlı olmayan numaraları da acmiyorum=)

Gizli numaralardan muzdarip olan biri olarak kapatmışım. Gizli numaradan arayanlara da anlam veremediğim bir durumdur. :)

Benim kapalı mı açık mı bilmiyorum valla hiç özelden çağrı almıyorum gerçi ama

çoktandır gizliden arayan yok
kapalı herhalde

Kafası rahat, sevilmediği kişiler tarafından rahatsız edilmeyen insan.

Eski numaram kapalıydı, değişince zaten arayan olmadı diye kapama gereği duymadım.
Yau benim lisede bir manyağım oldu. Gece, sabaha kadar, deli gibi arıyordu her kimse.
Konuşmuyordu da.
Çıldırmıştım en son öfkemden, kapatmıştı bir arkadaşım gizli aramalara.

En güzeli aslinda bende yapttiracaktim bir ara eşimin üzerinde olduğundan onun yapması lazımmış

Gizli iş çevirenden korkmalı hep demişimdir. Sırf bu yüzdende olsa gizli numaraya telefonum kapalı.

Benimki kapalı mı acaba? Ondan bile haberim yok…

benimki de kapalı ama zamanında çok rahatsız edildiğimden değil, hiç rahatsız edilmek istemediğimden…

Eski yüzyıl sorunları bunlar. Artık kimse kimseyi gizli numaradan arayamaz

Geri