telefondan masaüstüne internete bağlanma nasıl olur?

Konu sahibi son olarak 4354 gün önce görüldü
slm telefonumdakı interneti masaüstü bilgisayarımda kullanmam mümkündür ???

Masaüstünde kullanılmıyor. Yani ben öyle biliyorum. Laptop ile yapılıyor.

Telefonun modeline göre kullanabiliyorsun.
Modelini söylemen gerekiyor.

Wifi bağlantısı olmalıdır pcnin diye biliyorum

2 türlü yapabilirsin birincisi , telefondan internet paylaşımı açarak (pcde wifi olması lazım )
2 cisi bu bi ara wınn vardı ya kartını ona takarak yapabilirsin .Ama her 2 türlüsüde bilgisayar için çok yavaş olur

Tabiki mümkün. Masaüstü bilgisayarinizda Wriless adaptörü varsa telefonunuzun ayarlar kismindan coklu Wifi ozelligini aktif edip modem olarak bilgisayariniz ile senkronize edebilirsiniz. Wriless adaptörünüz yoksa Otoclix yada hamachi ile USB baglantisi yaparak baglanti kurabilirsiniz.​

Fotoğrafından hatırladığım kadarıyla elinde Samsung'un Galaxy serilerinden birisi vardı.

Telefonunu USB kablosuyla PC'ye bağladıktan sonra;
Ayarlar'a girip Kablosuz ve Ağ Ayarları'ndan "Doğrudan bağlantı ve taşınabilir ortak erişim noktası" seçeneğini seçmen gerekiyor.

Oradan "USB Bağlantısı" nı seçersen sıkıntı olmayacaktır.

Eğer yapamazsan, USB'yi bağladıktan sonra üst şeritte USB Bağlantı seçeneklerini göreceksin. Oradan da "Telefonun internetini bilgisayar ile paylaş" gibi bir seçenek varsa onu da seçip yapabilirsin aynı şey.

Android cihazlarda genel olarak böyledir.

Tek ihtiyacın bir USB kablosu. O da zaten şarj aletinde mevcut.

telefonum 5s bilgisayarımın kablu girişi var adaptörü yok usb kablosu ile yapılır mı uff:lutfen:

telefonum 5s bilgisayarımın kablu girişi var adaptörü yok usb kablosu ile yapılır mı uff:lutfen:

Telefonun USB kablosunu bilgisayarımızın kasa üzerinde bulunan port girişine taktığınızda, dediklerimi yapabiliyor olacaksınız.

Direct USB yi takipta telefonunuzdaki interneti kullanmaniz mümkün degil. Bagdastirici ayarlarinizi cevirmeli modem olarak degistirip VPN USB baglantisina Coklu wifi kullanici adini ve sifresini girip tanimlamaniz lazim ondan sonra iTunes programini kurup senkronize ettiginizde Baglantiyi saglamis olursunuz.​

Direct USB yi takipta telefonunuzdaki interneti kullanmaniz mümkün degil. Bagdastirici ayarlarinizi cevirmeli modem olarak degistirip VPN USB baglantisina Coklu wifi kullanici adini ve sifresini girip tanimlamaniz lazim ondan sonra iTunes programini kurup senkronize ettiginizde Baglantiyi saglamis olursunuz.​

Kaan Samsun S5'ten bahsediyoruz. iTunes ne alaka?

Bengisu benim telefonumun wifi'si arızalı olduğu için aynı bu anlattığım yöntemle telefonumun internetini bilgisayrımla paylaşıyorum. Tekrar dene istersen.

Kaan Samsun S5'ten bahsediyoruz. iTunes ne alaka?

Bengisu benim telefonumun wifi'si arızalı olduğu için aynı bu anlattığım yöntemle telefonumun internetini bilgisayrımla paylaşıyorum. Tekrar dene istersen.

5s demis arkadasim iyi oku.. üstelik usb yi masaüstü bilgisayara takip internete direk giris yapamazsin.​

kaan uzaktan bağlantı kurup yaparmısın söylediklerini anlamadım

kurulu değil kurulum yaparım kaan inşallah olur

tşk ler bu seni üçüncü defa rahatsız edişim hakkını helal et

Geri