Telefondan Film İzlemek İçin Ne Yapmalıyım?

F
  • Kullanıcı Fenerbahçe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Güzin Abla
Telefonunun kamerasını açıp televizyona doğru tutuyorsun .. Zumunu da ayarladıktan sonra istediğin gibi film izleyebilir ve hatta beğendiğin sahnelerin fotoğrafını da çekebilirsin :)

indirdiğin filmi izlemekte bi sıkıntı yok, telefonun hafızasına at zaten video oynatıcı açar onu, MX Player benim tavsiyem altyazı desteği falan güzel
online işi biraz zor, çoğu site flash player üzerinden yayın yapıyor ve flash çalışmıyor telefonlarda, çalıştırabilmek için kırk takla atman lazım ve her telefonda da işe yaramıyor

Telefondan filmi açmalısın xd

cep_telefonunuz_ile_projektor_yapimi_S5R7NPEAKSDCM0G.jpg

cep_telefonunuz_ile_projektor_yapimi_INPLIW753091NRU.jpg

cep_telefonunuz_ile_projektor_yapimi_IOREIPR4BU9EHHZ.jpg

cep_telefonunuz_ile_projektor_yapimi_UUY27S8TY6US11Y.jpg

Telefondan filmi açmalısın xd

Zekanı öpeyim kadın :dyg:

indirdiğin filmi izlemekte bi sıkıntı yok, telefonun hafızasına at zaten video oynatıcı açar onu, MX Player benim tavsiyem altyazı desteği falan güzel
online işi biraz zor, çoğu site flash player üzerinden yayın yapıyor ve flash çalışmıyor telefonlarda, çalıştırabilmek için kırk takla atman lazım ve her telefonda da işe yaramıyor

Film indirecek site ismi var mı?

Bir çok film izleme sitesi genelde bende açıyor. Ace 4 ile opera tarayıcısı ile bir çok siteden izleyebiliyorum online olarak.

filmlerle işim pek yok, dizi izlerim onu da freshon.tv den indiririm davetiyeli site tabi [emoji14]

dizimag'a baktım şimdi, mobil arayüz yapmışlar sorunsuz açılıyor herşey

Benimki Note 4. Nerden izliyorsun?

Anneme dizi açıyorum bir kaç tane, şu ana kadar açtıklarım sorunsuzca açıldı. Nette bir çok film izleme sitesi var saten. bir tanesine bakayım hemen dönüş yaparım buraya.

Kod:
ceptenseyret.net
sitesi sorunsuzça çalışıyor telefondan

Telefonundan filmi açmalısın. :T:

Geri