Telefonda saatlerce konuşabilen insan

• Kullanıcı ne
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
5 dakika sonra enerjim kalmıyor. Görüntülü ise işkence.

Bana kalsa ailem harici kimseyi aramam. Arasam da en çok 5 dk. İşimiz gücümüz var. Saatlerce kim uğraşacak ya.

Hoşuma giden sohbet olursa saatlerce konuşurum, diğer durumlarda konuşmam on beş saniye sürüyor.
- geldim
- tamam

uzun süre ne konuşuyorlar anlamıyorum. uzun zamandır görüşmediğim biriyse ne yaptın ne ettin derken maksimum 15 dakika. annemle 10 dakika, babamla 15 saniye. bitti gitti.

annem ve teyzem gercekten saatlerce konusuyorlar. gecmisten, bugunden, herseyden. cok zevkli ya. telefonun caldigi an annemin yanina geciyorum herseyi dinleyebilmek icin :d

bazen bir saat olduğunu telefonun kendiliğinden kapanmasından anlıyoruz, ne konuşuyoruz bu kadar ? hiç.

Buluşup görüşme imkanımız yoksa ve entelektüelite olarak birbirimize katabileceğimiz bir şeyler varsa mümkün . Cinsiyet fark etmeksizin iki üç saat konuştuğum, min. Konuşmamızın yarım saat sürdüğü insanlar oldu,oluyor,olacaktır.

Normalde telefonda konusmayi pek sevmem merhaba, nasilsin, iyimisinden oteye gitmez sohbetlerim ama karsimda ki sevgilim olunca bu degisiyor mesela bir kere kac saat konustuk diye baktim 2 bucuk saate yakindi. Ay nasil da ozledim köpeği!

Önemli bir konu, uzak mesafe ya da iş ile ilgili değilse pek nadir yaşadığım bir durumdur.

En az 1 saati "sen kapat.", "olmaz sen kapat." nezaketiyle geçmiyorsa sorun yok.

Konuşulur konuşulurrr , yeri gelir evin perdelerin bile anlatırsın

DJ olunca 2 saat net idare edebiliyorum ama sonrasını esnemekten çok hatırlamıyorum.

Geri