Telefonda konusma fobisi

• Kullanıcı W
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
🕒 Konu sahibi 3 saat önce aktifti
Cok yakin bir tanidigimda olan bir durum. Resmi kurum ya da tanimadiklariyla kesinlikle telefonda konusamiyor. Gulme krizi geliyor, sessiz kaliyor, utaniyor sonra kapatiyor.

Bende de vardi bi zamanlar fobi kesinlikle ev telefonuna bakmazdim. Sonradan açıldım şjklsjsjd

Mesleğim gereği istesemde fobilik yapamam :T:

bir süre önce bende de vardı :dyg: sonra okul-iş-çevre derken açılmak zorunda kalıyorsunuz :asd:

Çok kişinin başına gelmiş yalnız değilmiş bu konuda :).
2000 yıllarında başıma gelmişti çok geç cevap verebiliyordum.

Sesim ve telefonu tutan elime elektrik verilmiş gibi titrerdim.çok utanır ve heyecanlanırım.
Esnaf olduk sözde,hala var daha.. :(

alo söyle tamam... konuşma sürem en fazla 3 dak.

Kullaklık takmadan konuşamıyorum diyelim.
Yoksa konuşuruz canım neyden çekinecegim eheheheh :D

Konusamamak değilde konuşmamak bendeki bu aralar evdekiler arıyor yine acmiyorum üşeniyorum :T:

Ben çok konuşuyorum, hiç susmuyorum. :T:
Yazmaya üşeniyorum, konuşarak kendimi daha rahat ifade edebildiğimi düşünüyorum.

Benim korkum değil ama duyarlılığım vardır. Misal, toplu taşıma aracında telefonda konuşmayı hiç sevmem, hatta konuşmam.

Bu durumu rahatsız edici bulurum, çünkü ben 1 ortamda "x" kişinin telefondaki muhabbetine şahit olur iken rahatsız oluyorum, en sevmediğim şeylerden biridir.

Telefonla konuşan ve beni günlük yahut genel hikayesine mecburi ortak kılan kişiye tahammül etmek, şahsıma pek zahmetli oluyor.

Benim bir tanidigim hic sevmiyor telefonda konusmayi..Korkmak degil de.
Halbuki, artik isler emaille de halledilmiyor. O kisiyi arayip, detayli anlatman gerek ki sorunlari cozsunler.

ay gülerim ben .s.s

benim de var böyle bi tanıdığım. konusamadigi kim varsa bana konuşturuyor. bi çoğuyla kanka oldum artik :asd:

Fobim yok ama sevmiyorum, telefonda sohbet etmekten hoşlanmıyorum, mecbur kalmadıkça aramıyorum kimseyi.Saatlerce sohbetim olmadı hiç , oldum olası sevemedim telefonu. Gidip karşısında oturup konuşmayı isterim daha çok.

Sıkılıyorum ben ya .s bide telefon da konuşurken yerimde duramam, yürürüm elime bişeyler alır oynarım falan :p

Geri