Telefonda konuşacak konu bulamamak

Konu sahibi son olarak 4525 gün önce görüldü
telefonla konuşmayı genel olarak sevmiyorum zaten eğer acil bir şey anlatmam gerekiyorsa ararım karşı tarafı konuyu anlatır kapatırım bu duruma düşmedim karşı tarafın boş yapma eğilimi varsa annem çağırıyor bebeğim ya sonra konuşalım ararım ben seni der kapatırım telefonu.......

hiç olmadı acile gelen çılgın hastaları anlatırım :))

Evet böyle durumlar oluyor. Susuyorum ve düşünüyorum. Aklıma bir şey gelmiyor. Karşı taraf beklemekten sıkılınca bir kapanış sözü buluyor. (bi daha da aramıyor)

Muhabbet için telefonu sevmem zaten önemli bişi yoksa aramazlar beni

herkesin konuşacak bir konusu vardır fakat önemli olan konuşulacak konunun karşındakini ne kadar ilgilendirdiği ve onu ne kadar etkilediğidir. burada da etkileme sanatı devreye girer, onun ilgi duyduğu konuları tespit edebilir ve bu konular üzerinden yürürseniz konu konuyu açar ve acaba ne konuşsak kaygısından kurtulursunuz. sığ düşünce yapısına sahip insan modeli ise bozuk motor gibi teklemeye başlar "eee daha daha nasılsın" gibi saçma kelimeler üretmeye başlar. bende hayat biter, konu bitmez!

tamam tamam hadi öğreticem size.

Ya onu bunu boşver de seni yiğerim üstünde ne var?" diye konuya girsenize grzkl msnz?

Telefonda konuşmayı angarya gibi gören biri olarak en zorlandığım durumdur gerçekten sevmiyorum dakikalarca telefonda konuşmayı.

Geri