Telefonda kalori takip uygulamasi

• Kullanıcı W
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Teknoloji ozurlusu ben yeni kesfettigim durum. Dun fazla yurumus olmamdan dolayi uyari geldi telefonuma uygulamayi tiklayinca onceki gunler ne kadar yurudugumu ya da kostugumu komple kayit altinda oldugunu fark ettim.Yaktigim kaloriyi gorunce gaza gelip bir tur daha atasim geldi .)

Nasıl bir şey o ben de yapayım hemen, Waterlelie[teknoloji özürlüsü olarak ilk sırada ben varım bu arada:p Telefonu dahi iletişim dışında kullanmıyorum:D bi de foruma girmeyi biliyorum o kadar hehe

Bende günde 2 saat aralıksız yürürüm pek faydasını görmem :D uygulamanın adı nedir bu arada :D

ayy bizim enişte beyle ablam da böyle takip ediyor bunu daha dün akşam öğrendim bende :T:
ben sevmem ya birgün az yürüsem sinirden yürümeyi tamamen bırakırım .p

telefon samsungsa s health kullanılabilir, onun dışındaki markalar da google fit indirebilir.

G4'de daha farklı düzenlemeleri olan uygulama.

Kalori takip uygulaması ile beraber, telefonların fiyatının artış gösterdiği doğrudur.

Ne gibi özelliği var ?
- Kalori takip ediyor.
- Yürüyüş mesafenizi hesaplıyor ve adımlarınızı sayıyor.
+ Bravo, çok güzel.

Teknoloji ozurlusu ben yeni kesfettigim durum. Dun fazla yurumus olmamdan dolayi uyari geldi telefonuma uygulamayi tiklayinca onceki gunler ne kadar yurudugumu ya da kostugumu komple kayit altinda oldugunu fark ettim.Yaktigim kaloriyi gorunce gaza gelip bir tur daha atasim geldi .)

Yalniz aylik 5taale kesiyor bilgin olsun cep kocu denen uygulama:d

Sadece attığım adıma bakıyorum ortalamam iyi rekorum 45bin iyiyim iyi :honk:

adım zımbırtısı var

arada bakarım

Geri