Telefona Su Kaçınca Neler Yapılmalı?

• Kullanıcı Volina
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Güzin Abla
Konu sahibi son olarak 2617 gün önce görüldü
1 hafta önce telefonuma su kaçmıştı forumda da bu sorunu yaşayan bir çok kişi mevcuttur. telefon su ile temas edildiği dakika yapılması gerekenleri aşama aşama yazarsanız. veya başınıza neler geldi de bu sorunu hallettiyseniz, başka arkadaşlara yardımcı olması açısından faydalı olacaktır..

bataryayi telefondan cikar sakin acma fon makinesiyle telefonu iyice kurut bir gun bekle oyle sonra bataryayi tak hic birsey olmaz

Bataryayı çıkarıp pirinç kavanozuna koy kapat kapağını 1 gün falan bekle nemi alır, en bilindik ve işe yarar yöntem bu. Fön makinesiyle ısı vermek zarar verebilir.

Piirinç dolu kabın içinde bekletmişti arkadaş telefonu. Pirinç nemi alır.

Babamın telefonuna çok değil; ama az miktarda su kaçmıştı. Sürekli kapanıp duruyordu. Telefonun simini çıkardım telefonun bataryasını ve telefonun kendini balkonda güneşe karşı koydum. 1 gün falan güneşte beklettim. Sonra düzeldi, hiçbir sorun çıkartmadı.

Eğer su sıçramışsa ya da telefon suyun içine tamamen düşmemiş ise kurtulabiliyor sanırım hemen herşeyi çıkartıp kurutmak lazım.Ama suyun içine düştü ise biraz zor.Zira başıma gelmişliği vardır her ikisininde:)

Benimkine arada rakı kaçıyor. Daha bişey olmadı :D Hangi yönden kaçtıysa tersine çevir telefonu ve ondan sonra biraz forum takıl, haber oku, rakıyı telefondan uzak yere koy. Öyle işte!

Eğer su sıçramışsa ya da telefon suyun içine tamamen düşmemiş ise kurtulabiliyor sanırım hemen herşeyi çıkartıp kurutmak lazım.Ama suyun içine düştü ise biraz zor.Zira başıma gelmişliği vardır her ikisininde:)

peki suya hiç değmediyse?

Telefoncuya verirsin oyleyse

iyi aksamlar beyefendi

oysa sizin için yardımsever demişlerdi. hemen savuşturun tabi. bi gariban üyeyiz tabi. bizim telefonumuzda meşaz hakkı olmaz tabi. siz özel üyesiniz, biz genel üyeyiz tabi.

oysa sizin için yardımsever demişlerdi. hemen savuşturun tabi. bi gariban üyeyiz tabi. bizim telefonumuzda meşaz hakkı olmaz tabi. siz özel üyesiniz, biz genel üyeyiz tabi.

=)) biz ozel uyeler siradan uyelerle muhabbet etmiyoz:pozel uye olunca cevap veririm size

konuyu dagitmamak icin kestim efendim yoksa baska ne maksadim olacak ki :)

Geri