ne
Elmas Üye
Anlamadım ?SANIRIM yan yana iken ki şeyden bahsetti ya da bilmiyorum![]()
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Anlamadım ?SANIRIM yan yana iken ki şeyden bahsetti ya da bilmiyorum![]()
yani sevgili ile yan yana iken aşkım yanından ayrılınca ismi ile filan kaydettiden mi bahsediyor acaba diyorumAnlamadım ?
Anlamadım ?yani sevgili ile yan yana iken aşkım yanından ayrılınca ismi ile filan kaydettiden mi bahsediyor acaba diyorum![]()
kurt bakışlımm...........tel degisince tekrar kaydetmeyi unuttum ben bdldj aklıma gelmisken edeyim. ömrümmm
Başka versiyonu vardı bu yeni hocamAnlatmış miydim yukarıdaki hikâyeyi daha evvel @yoSun
Dikkat et yalnız hocam, sen adamın şuurunu geri getirirsin, şuursuzluk yapar kvkk nedeniyle sana dava açar.Alzheimer var bende anlatmış olabilirim.
Hasta geldi şuur kapali. Aldım telefonu 1122 yapmış kilidi. iki deneme salladim. Açıldı. "Aşkım" diye kaydettiği numarayı aradım. Eşiniz hastanede dedim. "ha eşi degilim. Ama geleyim" dedi kadın. Harbiden aşkıymış.
İyileşince "muhteşemsiniz hocam bir numarasiniz hayranım size" diyen kadını kocasının kolundan çekerek uzaklaştırdığını anlattım mı?Başka versiyonu vardı bu yeni hocam![]()