Telefona bakmak

Konu sahibi son olarak 3035 gün önce görüldü
Sosyalleşmenin anlamsız etkilerinden biri; parmakları kıtlatmak, elleri pantolon cebine sokmak gibi tuhaf bir huy. Hani bazen yanlış yöne saparsınız. Bir anda geri dönemezsiniz de cep telefonunu çıkarıp, galeriye girip çıkarsınız. Sonra ters istikamete gönül rahatlığıyla dönersiniz. Aslında dış dünyaya vermek istediğiniz mesaj basittir. Bir yere gidiyordum, şimdi mesaj geldi onu okudum ve geri dönüyorum. Yoksa niye yanlış yoldan gideyim? Mal mıyım ben?

Sıkıntıdan patlama ve ne yapacağını bilememe itemi. Meşgul gözükmek istemek. bana öyle bakma mal gibi telefonla uğraşıyorum bişey yapıyorum mesajlaşıyorum insanlarla konuşuyorum. Mesaj bu :)

Genel de birini ve ya bir şeyi beklemem gerekiyorsa vakit geçirmek adına telefona bakma gereği duyarım

Vay be herkes mi yalancı olur...

Ben de sap gibi kaldığımda aynı numarayı yapıyorum

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Gün içerisinde bakmama ihtimalim yok,
Birine bakmasam diğerine bakıyorum.
Birde akıllı saat kullanıyorum.
Müthiş bir akış var.
Anlatamam,
Lakin bu durumu çok seviyorum bakıyorum muhabbet uzuyor kaçmak için çok sebebim oluyor.
Çok yoğunum çok.

İş yerinde alışkanlığım yoktur. Ancak istisnai durumlarda ve boş isem.
Telefon amaç değil araçtır.

En cok elestiri aldigim konu. Unutuyorum hep malesef birbirimizi hazmedemedik hala. Mail geldiginde ayri otuyor telefonum. Maillesme olayini cok seviyorum. Mektuplasma zamanlarina geri mi donsek napsak bilemedim.
Gercekten dogdugum zamanla ilgili problemlerim var.

ya da bakmamak. İste butun mesele bu!

Geri