telefona bakarken televizyon izlemek

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Taşacak bu denizin sezon finali için var mı kafanda bir senaryo?

Yok ama esme-adil nikahı olmayacak diyorlar, timur adil’i vurabilir-5. Altın külçesi-
Bir şey daha geliyor aklıma ama çok uç kfjd hani bu şerif eleni’yi sattığında bir para alıyor, bu parayı da esme’ye vermiş, hatırladın mı o detayı? Esme de hatta bunu o pansiyonu mu ne yapmakta kullanmış-tam hatırlayamadım- tabii ki satış parası olduğunu bilmeden. Acaba bu ortaya çıkar da, yani şetif sanki esme’nin bebek satışıyla bir ilgisi varmış gibi ihbar eder mi diyorum… uç ama olur mu olur-kanka parayı ben almadım ki esme aldı-hooop esme’ye gözaltı

Televizyon izlerken mesaj gelmesine sinir olurum. Bir de reklam çıkarsa hepten.

Ne taşacak bu denizde kadın mi satiliyor:D
Ondan mi herkes izliyor rezillik.

Anladığın manada kadın satışı değil. Kötü karakter, bir bebeği, başka bir aileye satıyor. (Anneye bebeğinin öldüğünü söylüyorlar) Dizinin konusu bu zaten bebek büyüyüp genç kız olduğunda gerçekleri kısmi olarak öğrenip gerçek annesini bulmaya geliyor karadenize.

Televizyon açıkken bir mesaja cevap verdiğimde ara sıra televizyonda söylenen cümleyi istemsiz yazdığım oluyor. Var mıdır bunun bir izahati acep.

Yok ama esme-adil nikahı olmayacak diyorlar, timur adil’i vurabilir-5. Altın külçesi-
Bir şey daha geliyor aklıma ama çok uç kfjd hani bu şerif eleni’yi sattığında bir para alıyor, bu parayı da esme’ye vermiş, hatırladın mı o detayı? Esme de hatta bunu o pansiyonu mu ne yapmakta kullanmış-tam hatırlayamadım- tabii ki satış parası olduğunu bilmeden. Acaba bu ortaya çıkar da, yani şetif sanki esme’nin bebek satışıyla bir ilgisi varmış gibi ihbar eder mi diyorum… uç ama olur mu olur-kanka parayı ben almadım ki esme aldı-hooop esme’ye gözaltı
Ben de Timur un düğünü tarayacagini düşünüyorum para mevzundan bişey çıkmaz bence dd

TV izlemeyi çok seven biri değilim ancak hangisi ile ilgilenme gerekiyorsa dikkatim de oradadır.

Geri