Telefon tavsiyeleri

• Kullanıcı Serçe1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Güzin Abla
Konu sahibi son olarak 3338 gün önce görüldü
geçen gün elime htc one max geçti gümüş modeli 16gb. arkadaş almış.
telefonun ekran çözünürlüğü benim laptoptan daha iyidi la :T:

ultrapixel diye bir teknoloji yaratmış adamlar. 1 ultrapixel 4.3 megapixel'e tekabül ediyormuş sanırım.

ultrapixel diye bir teknoloji yaratmış adamlar. 1 ultrapixel 4.3 megapixel'e tekabül ediyormuş sanırım.

Ultrapiksel bi kandırmaca, öyle birşey yok. 2 sene önce one m7 ile çıktı zaten fiyasko oldu.

Ultrapiksel dediği şey kameranın piksellerinin daha büyük olması yani daha fazla ışık alıyor, çözünürlük 4.3mp ye denk gelmez yani. Daha fazla ışık aldığı için gece çekimlerinde one modelleri hep önde olur başka artısı olmaz.

Htc m8 e baktım ben de o telefon için pahalı vermem yani htc ye o kadar para. :T:

Lumıa 1020 41 mp miymişşşşş oha :o

Lumıa 1020 41 mp miymişşşşş oha :o

benim de canon dijital foto makinem var 18 mp ama hesap makinesiyle çekmiş gibi duruyo boşver megapikseli sen. önemli olan lens ve çözünürlük :T: bu megapixel olayı ekran kartlarındaki aaağbiii 2 gb ekran kartıııııı olayına döndü.

telefon tavsiyesi olarak da s4 mini kullanıyorum ben ondan al :p

benim de canon dijital foto makinem var 18 mp ama hesap makinesiyle çekmiş gibi duruyo boşver megapikseli sen. önemli olan lens ve çözünürlük :T: bu megapixel olayı ekran kartlarındaki aaağbiii 2 gb ekran kartıııııı olayına döndü.

telefon tavsiyesi olarak da s4 mini kullanıyorum ben ondan al :p

S5 aldık gardaş S4 mini al diyon. dsşklahj Sahi nasıl samsung ya? Ben sevmiyorum çünkü Sony nin menüsü diğer bütün telefonların tam tersi ve Ericsson t10 dan beri sony kullandığım düşünülürse değiştirmek de istemiyorum ama yok. Modelleri yok. :(

Note3 derim büyük gibi olsada kullandikca alisiosun ben kuallanyrm memnunum nedense s5 i ben sevemedm yinede tercih senin simdiden hayrli olsun kararsizlik zor:)

Geri