Telefon tavsiyeleri

• Kullanıcı Serçe1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Güzin Abla
Konu sahibi son olarak 3338 gün önce görüldü
Telefonumu kırmadan önce değiştireyim diyorum. Son günlerde gittikçe artan bir şiddetli geçimsizlik yaşıyoruz. :cici:

Bir kaç telefon var aklımda lakin karar veremiyorum.
Bu telefonlarla alakalı bilgisi olan veya başka bir telefon tavsiyesi olan arkadaşların yorumlarını bekliyorum. :oy:

İphone 5c
iphone5c1.jpg

Xperia T3
nexusae0_xperia-i4-white-1240x840-f0c7eb5fa2fef5ba60aad6b7386e3911.jpg

Xperia T2 Dual
00cf95f3-9650-49c9-bb47-42b271345ac2_sony-smartphones-xperia-t2-ultra-dual-d5322-6-loi-tu-14ghz-13mp-2-sim-ram-1gb-d5322-sony-xperia-t2-ultra-dual-d5322-white.jpg

Benim düşündüklerim bunlar.
Siz olsanız hangisini tercih ederdiniz neden?
Başka önerisi olan? :T:

Ben Samsung Note 3 Neo kullanıyorum; gayet memnunum. iPhone benim hoşuma gitmiyor.
Tuşlu telefonlar zamanında Nokia'dan, dokunmatiklerden de Samsung'dan şaşmam.
Fotosunu koyduklarının içinde de iphone.

İlla bu üçünden birini seçeceksek 5C derim.
Bütçe ne kadar,bu aralıkta mı?

İllede bu 3 telefondan birisini alıcam diyorsan İphone'yi seç derim fakat benim asıl tercihim Samsung not serisi.

@Ezelcim bir note kullanıcı olarak ben de onu düşün derim
note2 benimki o biraz daha küçük

Xperia Z1 Compact, küçük canavar.
Ya da bekle Z3 compact al.

Ben Lg kullanmayı düşünmüyorum önyargılıyım çok. jkdshfjs Bugüne kadar hep sony kullandım ben 1 sene kadar da iphone kullanmıştım ama sevmemiştim. :/
Benim kuzenim kullanıyordu LG ilk etaplarda memnundu ama telefon sonraları kasmaya başladı. Bence elektronik bir cihazdan bahsediyorsak Samsung'u ve Sonny'i tek geçerim.

Z1 compact bir amiral gemisidir, z1 in küçültülmüş hâlidir, ekran olarak da z1 den iyidir. Grafik gücü olarak g3 z2 m8 s5 gibi 2014 yılı amirallerinden üstündür, hem ele avuca gelsin hem güçlü olsun diyorsanız başka alternatifi yok

Ben pek sevmemiştim hep sony kullandığım için. Hoş sadece oyun oynamak ve fotoğraf çekmek ve falcı bacıdan fal bakmak için kullanıyorum telefonu. dkhfjkhj Bu sarı 5c yide sırf sarı olduğu için düşündüm. djkshgjkl :p

Z1 compact bir amiral gemisidir, z1 in küçültülmüş hâlidir, ekran olarak da z1 den iyidir. Grafik gücü olarak g3 z2 m8 s5 gibi 2014 yılı amirallerinden üstündür, hem ele avuca gelsin hem güçlü olsun diyorsanız başka alternatifi yok

Evet çok hoşuma gitti gerçekten ama sony malum pek bulunmuyor modelleri. Umarım bulabilirim yakından incelemek için. :/

Geri