Telefon sapığınız var mı?

Konu sahibi son olarak 15 gün önce görüldü
Numarayı rastgele mi çeviriyorlar yoksa birinden mi bulup arıyorlar bilemiyorum ancak bir ara tanışmak için ısrar eden birileri olmuştu ve numara değiştirip kurtulmuştum.

Askerde samimi olduğum manisalı bir arkadaşım şaka olsun diye numaramı türkü kanallarına göndermişti. Bu kanallar genelde alt yazı olarak mesajınızı ve numaranızı yayınlıyormuş. 1 gün içinde belki 20 kişiden fazla mesaj ve arama almıştım. Tabi bulana kadar göbeğim çatladı ama sonradan itiraf etmişti yaptığını. O günden sonra bir kaç ay devam etti. En sonunda askerden çıkınca ne olur ne olmaz deyip numarayı değiştim :)

Numarayı rastgele mi çeviriyorlar yoksa birinden mi bulup arıyorlar bilemiyorum ancak bir ara tanışmak için ısrar eden birileri olmuştu ve numara değiştirip kurtulmuştum.
Maalesef otobüs, uçak vs gibi firmalar satıyor Lefty’ciğim. Az önce bana da +1 kodlu birisi yazdı. Direkt şikayet edip engelledim…

Çerez yiyordum aklıma sen geldin naber be fıstık?"

tadında mesaj atan bazı human olguları vomınları mevcund. Hani göya arkadaşız da az gardım düşse saplayacaklar gibi durmuyor da değiller.

Bu sabıklara hiç güvem olmas. 30 senedir iffetimle yaşamış bir erkekim.

Geri