Telefon rehberimdeki tuhaf kişiler

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
bir ara hatırlıyor musunuz, bir uygulama vardı kimin rehberinde nasıl kayıtlı olduğunuzu görebildiğiniz. nasıl işliyordu bilemiyorum, ben indirmemiştim çünkü böyle bir şeyi neden merak edeyim kkdjkf neyse o dönem iş arkadaşlarımdan biri kendisinin bir rehberde “çingene elif” diye kaydedildiğini görüp “kim bu kim bu” diye çığırmıştı kdjd
rehberim genellikle aile bireylerim ve birkaç yakınım dışında ad+soyad biçiminde kayıtlıdır. gafam rahat.

bunlara kim zengin olduğumu söylemişse online dilencilik yapıyorlar.

benim rehberimdeki tek tuhaf kişi sensin ''semişkosu'' dkfjdf özge en son ''s***em aşko aşko semo semo. bu çocuğun gerçek adı yok mu'' diye yükseldiğinde makara olsun diye kaydetmiştim, öyle kalmış........

Moderatör tarafında düzenlendi:
AEA22555-4CC3-4C71-9E40-509B0F42CE17.jpeg
benim en büyük bağımlılığım acil bi şey olduğunda kaydederken ya da üstte dursun numara dediğimde “aaaa” eklemek başa ssjsjk. migrosla türlü kaoslar yaşadığımız için asla silmicem… sek aaaa kimdi acaba?
B55EDD3C-C0E7-462D-9BAE-FB8C85059071.jpeg
bi de bu zeytinci beyi böyle kaydetmişim değiştirirsem unuturum kesin.

Suriyeli Rehberinden hallice...
emeğine sağlık yabani zahmet etmişsin paylaşmışsın o kadar ne diyelim..

Suriyeli Rehberinden hallice...
emeğine sağlık yabani zahmet etmişsin paylaşmışsın o kadar ne diyelim..
Hanımefendi o benim trollüğüm.her konuda vazgeçilmezliğimdir her zaman araya asılsız şeylerde paylaşırım.görselden anlarsanız gerçek değil

Benim rehber çok normal.. en fazla cım cim mmmler fazla bazılarında falan..

hiç tuhaf isimlerle ekleme yapmamışım. ad soyad biçiminde. bunu geçtim kişi bilgilerinde mail, adres ve kimlik no olanlar bile var : /

Geri