Telefon Önerileriniz

Konu sahibi son olarak 1209 gün önce görüldü
Sonunda yeni bir telefon alacagım bir hafta içerisnde.
Casper Via v3 düşünüyordum ama teknosada vatanda vs stok yok. Almak istiyorsam hepsiburada gibi sitelerde satılıyor. Onuda ben istemiyorum.
Diğer bir seçenekte gözüm Oppo da :d Oppo Realme 5i veya Oppo A31 düşünüyorum. Daha alternatif fikiri olan varsa yazarsa çok sevinirim.
Şimdiden teşekkürler!

Ram kapasitesi 3 gb ram ve üzeri. Tercihen 4-6 gb

Sonunda yeni bir telefon alacagım bir hafta içerisnde.
Casper Via v3 düşünüyordum ama teknosada vatanda vs stok yok. Almak istiyorsam hepsiburada gibi sitelerde satılıyor. Onuda ben istemiyorum.
Diğer bir seçenekte gözüm Oppo da :d Oppo Realme 5i veya Oppo A31 düşünüyorum. Daha alternatif fikiri olan varsa yazarsa çok sevinirim.
Şimdiden teşekkürler!

Ram kapasitesi 3 gb ram ve üzeri. Tercihen 4-6 gb
hocam türkiye garantisi olmayan xiaomi note 9 pro öneririm.
1800 lira civarında; sahibinden, letgo ve facebook ilanlarında mevcut. ömür boyu garantili imei kaydı yapıyorlar.
garantisiz önermemin sebebi de garantili telefon fiyatının 2 kat olması. zaten ekran kırılması gibi ağır masraf çıkaran hasarlar garantiden karşılanmıyor.
bir de telefonlar kolay kolay bozulmuyor artık.

apple dışında garantili telefon alınmasının hiç elle tutulur yanı kalmadı açıkcası..

sizin düşündüğün telefonların işlem gücü yetersiz.

hocam türkiye garantisi olmayan xiaomi note 9 pro öneririm.
1800 lira civarında; sahibinden, letgo ve facebook ilanlarında mevcut. ömür boyu garantili imei kaydı yapıyorlar.
garantisiz önermemin sebebi de garantili telefon fiyatının 2 kat olması. zaten ekran kırılması gibi ağır masraf çıkaran hasarlar garantiden karşılanmıyor.
bir de telefonlar kolay kolay bozulmuyor artık.

apple dışında garantili telefon alınmasının hiç elle tutulur yanı kalmadı açıkcası..

sizin düşündüğün telefonların işlem gücü yetersiz.
Baktım şimdi ram 3 o kadar para vereceğime aynı fiyata ram 6 lı alırım :D
Teşekkürler yinede. Normal vatan , teknosa gibi yerlerden alacagım. Bir havuç, hıyar satın almak istemem . Ayrıca bekleyemem de haftalarca kargo alıp çıkmak istiyorum :D

Xiaomi al. Modeline ve bütçene bak ona göre seçim yap. Güzel makine bana mısın demiyor.

Baktım şimdi ram 3 o kadar para vereceğime aynı fiyata ram 6 lı alırım :D
Teşekkürler yinede. Normal vatan , teknosa gibi yerlerden alacagım. Bir havuç, hıyar satın almak istemem . Ayrıca bekleyemem de haftalarca kargo alıp çıkmak istiyorum :D
siz daha iyisini bilirsiniz güe güle kullanın : p

Bütçen önemli bence. İphone se modeli bir nebze alınabilir. Paran varsa iphone al. İphona almasam ben samsung note serilerinden alırdım. 5-6 sene önce note 4 almıştım. Benden sonra kardeşim kullandı. Şimdi de yeğenimde o telefon ve taş gibi telefon valla.

Teknosa kargosu çok hızlı. Ben laptop aldım. 3. Gün elime ulaştı. Hız konusunda sorun yaşamazsın. Hepsiburada uzak dur bence. Hiç hızlı değiller. Kanser olursun.

Bütçene uyuyorsa redmi note8 yada note8 pro alabilirsin. Hem ram ihtiyacını karşılar hem de f/p açısından alınacak en iyi telefonlardan biri bence

Bütçen önemli bence. İphone se modeli bir nebze alınabilir. Paran varsa iphone al. İphona almasam ben samsung note serilerinden alırdım. 5-6 sene önce note 4 almıştım. Benden sonra kardeşim kullandı. Şimdi de yeğenimde o telefon ve taş gibi telefon valla.
iphone asla kullanmam :D Samsung da bilmiyorum note lar patlıyor dyorlar :d
Seneler önce arkdassım almıştı korkuttu beni uzak duruyorum note lardan .Samsung telefon olarak gerçekten çok dayanıklı ben 7 sene kullandım. en son ki düşürmemde perte çıktı ki 7 yılda düşürdüğümün haddi hesabı yok.

Teknosa kargosu çok hızlı. Ben laptop aldım. 3. Gün elime ulaştı. Hız konusunda sorun yaşamazsın. Hepsiburada uzak dur bence. Hiç hızlı değiller. Kanser olursun.
hepsiburadadan uzagım zaten :D katılıyorum sana. Teknosa kargo olarak değilde gidip kendim alacagım dükkandan.
Bütçene uyuyorsa redmi note8 yada note8 pro alabilirsin. Hem ram ihtiyacını karşılar hem de f/p açısından alınacak en iyi telefonlardan biri bence
Evet Xiaomi Redmi Note 8 düşünüyorum suanda. Ama işte hiç xiaomi kullanmadım referanslara bakıyorum :D
Aklım oppolarda ama bilemedim ya çok kararsız kaldım

iPhone asla kullanmam mı? Konu kilit bence. jhdasjkha
8 Plus kullanıyorum, her şeyi ile muazzam.

Aklın oppolara hiç gitmesin. Ünlülerle reklam yaparak piyasada yer bulmaya çalışsalar da sanki güzel değilmiş gibi geliyor. Hiç kullanan duymadım tabii ben belki ondandır ama son dönemlerde kiminle konuşsam fiyat performans açısından Xiaomi övüyor. Çok para vermeyeyim ama ihtiyaçlarımı karşılaşın, şarjı dayansın falan diyorsan bunun modellerine bakabilirsin. Gittikçe de artıyor tabii fiyatları. Samsung'un yeni A serileri vardı ilk çıktıklarında çok daha uygundu şu an ne durumda bilmiyorum ama onlara da göz atabilirsin.
Bu yolda başarılar dilerim, ben hep çok zorlanırım ona da bakayım buna da bakayım derken :(

iphone asla kullanmam :D Samsung da bilmiyorum note lar patlıyor dyorlar :d
Seneler önce arkdassım almıştı korkuttu beni uzak duruyorum note lardan .Samsung telefon olarak gerçekten çok dayanıklı ben 7 sene kullandım. en son ki düşürmemde perte çıktı ki 7 yılda düşürdüğümün haddi hesabı yok.

hepsiburadadan uzagım zaten :D katılıyorum sana. Teknosa kargo olarak değilde gidip kendim alacagım dükkandan.

Evet Xiaomi Redmi Note 8 düşünüyorum suanda. Ama işte hiç xiaomi kullanmadım referanslara bakıyorum :D
Aklım oppolarda ama bilemedim ya çok kararsız kaldım
Ben redmi note7 kullanıyorum eşim redmi note8. İkimiz de çok memnunuz.

xiaomi'lerin pro'sunu al.

Xaomi' de redmi serisine bulaşmamanı tavsiye ederim alt markası olduğu için bileşen kalitesi daha zayıf, sıkıntılı paneller kullanıyorlar hayalet ekran sorunu yüzünden ikinci kez ekran değişimi yaşadım bir sene dolmadan.

Note serisinde bi 5ten sonra 6 mı 7 mi onda sorun çıktı hemen toplatıldı bütün note serileri ile devam ediyorum note4 var hala evde taş gibi tek sorunu batarya 10 yıl sonra verdi o hatayıda şuan bende telefon bakıyorum note 9 veya note 10 plus çok iyi bütçemi ayarlarsam bakalım .
oppo gibi telefonlar kamera cok iyi fiyat iyi ama ara yüz güzel değil ben telefonu pc gibi kullanan biri olarak samsung note serileri ile devam diyorum:)

Huawei şiddetle öneriyorum
asla bozulmuyor kullanımı kolay aldiğnda farkedersin muadillerine oranla uygun fiyatı

Geri