Telefon Önerileri 2023

Konu sahibi son olarak 99 gün önce görüldü
Fiyatına göre çok iyi dediğin telefonları önerin canlar.

Paran varsa iphone, yoksa markanın çok önemi yok…

Samsung s23 ultra aldim gecen efsaneee bisey olm bu

Bence bütçen uygunda iphone’dan şaşmayacaksın… Hem kaliteli telefon hem de oldu ki satmak istedin değerli bir telefon. Ben de samsung alsam mı diye bir gitmiştim ama görevli bey iphone daha değerlidir. 12000e almıştım şu an 16 bine fiyat veriyor satmak istesem.

Bence bütçen uygunda iphone’dan şaşmayacaksın… Hem kaliteli telefon hem de oldu ki satmak istedin değerli bir telefon. Ben de samsung alsam mı diye bir gitmiştim ama görevli bey iphone daha değerlidir. 12000e almıştım şu an 16 bine fiyat veriyor satmak istesem.
O alismakla alakali ben Samsunga alisigim Iphone kullanirken herseyi zorluyor gibime geliyor. Pek degerine de bakmiyorum acikcasi benden sonra akrabalarim kullandigi icin satma durumu da olmuyor bizde. Samsunlu Samsungcuyum......

Telefonu yenilemem gerekiyor, tavsiye ediyor musun ?
yaw orda ucuz telefonlar 1k birim e alırsın ben samsungcuyum s23 ultrayla aşmışlar gerçekten öneririm rahatlıkla
iphone takıntın yoksa tabi BRUH.
kankikunkim.

• Beğen
Tepkiler: W
geri almak istesen 20 bin

Geri