-
-
-
-
-
Fiyatına göre çok iyi dediğin telefonları önerin canlar.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Telefonu yenilemem gerekiyor, tavsiye ediyor musun ?Samsung s23 ultra aldim gecen efsaneee bisey olm bu
O alismakla alakali ben Samsunga alisigim Iphone kullanirken herseyi zorluyor gibime geliyor. Pek degerine de bakmiyorum acikcasi benden sonra akrabalarim kullandigi icin satma durumu da olmuyor bizde. Samsunlu Samsungcuyum......Bence bütçen uygunda iphone’dan şaşmayacaksın… Hem kaliteli telefon hem de oldu ki satmak istedin değerli bir telefon. Ben de samsung alsam mı diye bir gitmiştim ama görevli bey iphone daha değerlidir. 12000e almıştım şu an 16 bine fiyat veriyor satmak istesem.
yaw orda ucuz telefonlar 1k birim e alırsın ben samsungcuyum s23 ultrayla aşmışlar gerçekten öneririm rahatlıklaTelefonu yenilemem gerekiyor, tavsiye ediyor musun ?
Benimki beles Klaus kankilotoyaw orda ucuz telefonlar 1k birim e alırsın ben samsungcuyum s23 ultrayla aşmışlar gerçekten öneririm rahatlıkla
iphone takıntın yoksa tabi BRUH.
kankikunkim.
geri almak istesen 20 binBence bütçen uygunda iphone’dan şaşmayacaksın… Hem kaliteli telefon hem de oldu ki satmak istedin değerli bir telefon. Ben de samsung alsam mı diye bir gitmiştim ama görevli bey iphone daha değerlidir. 12000e almıştım şu an 16 bine fiyat veriyor satmak istesem.