Telefon numarası vermemek için alternatif uygulama kullanmak..

🕒 Konu sahibi 22 saat önce aktifti
Bunu bir erkek üyede göremezsiniz neden göresiniz ki zaten değil mi..
Mailleşme ile başlayan bu serüvende son gelinen noktayı takip etmek zor..

Mevzu ne hacım? Kim sinirlendirdi seni?

Açılan her konuyu kişinin kendisinin yaşadığını sanmaktan ne zaman vazgeçersiniz bir bitmediniz yaa..
Niz? Kim onlar bilmiyorum moruk valla.
Ben hiç toplaşıp "oleeeey bu gece toplanip acilan konuyu kisinin kendisimi yasadi gecesi yapalim hadi arkadaslar" aktivitelerinde bulunmadim. Uzun zamandır yoktum burada.

kimse kimseye telefon numarasını, herhangi bir kişisel bilgisini vermek zorunda olmadığı gibi kurulmuş herhangi bir ilişkinin tek güven dayanağı da birinin her şeyini bilmek, telefonunu alabilmiş olmak olmamalı.

böyle ortamlarda da selam verdikten sonra numaranı versene demek ürkütür diye whatsapp kullanıyor musun diyen ve büyük bir özgüvenle ortalıkta dolanan kerkenezler çok olduğundan tanrı onlara telegramı göndermiş herhalde... ne sanıyorsunuz olum siz kendinizi?

Niz? Kim onlar bilmiyorum moruk valla.
Ben hiç toplaşıp "oleeeey bu gece toplanip acilan konuyu kisinin kendisimi yasadi gecesi yapalim hadi arkadaslar" aktivitelerinde bulunmadim. Uzun zamandır yoktum burada.
Ehh o zaman konuya yorum yap benden alıntı yapıp neyin cevabını bekliyorsun..

Ehh o zaman konuya yorum yap benden alıntı yapıp neyin cevabını bekliyorsun..
Aga otur hele bi sakinleş ne bilim otomatikman tetikleneceğini ajsjdjdndj
Sen de patlamak için beni mi bekledin mk shsjdhdbbsbd

Aga otur hele bi sakinleş ne bilim otomatikman tetikleneceğini ajsjdjdndj
Sen de patlamak için beni mi bekledin mk shsjdhdbbsbd
Burada her boka bir fikri olup yırtık dondan çıkar gibi çıkanlar olduğu için bu tavrım yeni değil her zaman böyleydi sen yeni görmüşsün forumda yokmuşsun malum..

Biri de benim ama uygulama da kullanmıyorum.
Whatsappta gereksiz yeterince grup veya kişi var.Bir de bu forumdakileri eklemeyelim diyedir belki de.
Bir diğer sebebi de çok beraberlik tez ayrılık getiriyor.
Foruma girdiğim ilk günden bu yana sadece iki kişiyle telefonla konuşup görüştük.Onlar da pişman etmediler şükür.

Napıonuz siz ya iki sayfa didişilir mi ahahah , bir güvercin uğruna

Alternatif uygulama kullanmıyorum ve gerekli de bulmuyorum.

kullanabilecek bütün programları kullanıyorum, yeter ki...

Geri