Telefon numaramı nasıl değiştirebilirim?

Konu sahibi son olarak 7 gün önce görüldü
Merhaba,

Mobil telefon numaramı değiştirmek istiyorum bunun için operatörler yardımcı oluyor mu yoksa illayeni hat mı almak lazım?

operatörleri bunlarla oyalamayın, elinizi kalbinize koyup gözlerinizi kapatın.
üç kere dilediğiniz numarayı tekrarlayın, 1 saate hattınız yenilenmiş olur.
bunu yaparken numaraları yedeklemeyi unutmayın.

operatörleri bunlarla oyalamayın, elinizi kalbinize koyup gözlerinizi kapatın.
üç kere dilediğiniz numarayı tekrarlayın, 1 saate hattınız yenilenmiş olur.
bunu yaparken numaraları yedeklemeyi unutmayın.

Peki numara değişince 24 saat falan yeni numaraya geçiş süresi varmış galiba bilginiz var mı?

Dediklerini yapıcamda telefon bekliyorum bir yerden sorun olmasın sonra...

1.gif

Belki lazım olur kullanırsın.

Turkcell'de şu şekilde takriben 3-4 yıl önce değiştirmiştim; Bayiye gidip telefonuna belirli bir bakiye yüklüyorsun o zamanlar 20 tl falan yüklemiştim. (Şu anki fiyat farklı olabilir). Daha sonra numara seçmiştim, bakiye yeterli ise seçtiğin numarayla değişiyor.

Örneğin; Vodafone şebekesindesiniz, fakat numaranız Turkcell, ilk olarak; Turkcell'e numaranızı taşıyorsunuz, daha sonra numara değişim işlemi gerçekleşiyor. Yani sizin de anlayacağınız gibi, numaranız hangi şebekeye ait ise oradan numara değişikliği yapabiliyorsunuz.

Ben prosedürü bu şekilde takip etmiştim. Şimdi değişiklik var mıdır, yok mudur bilemiyorum. En yakın bayiden daha sağlıklı bilgi alabilirsiniz.

Turkcell'de şu şekilde takriben 3-4 yıl önce değiştirmiştim; Bayiye gidip telefonuna belirli bir bakiye yüklüyorsun o zamanlar 20 tl falan yüklemiştim. (Şu anki fiyat farklı olabilir). Daha sonra numara seçmiştim, bakiye yeterli ise seçtiğin numarayla değişiyor.

Örneğin; Vodafone şebekesindesiniz, fakat numaranız Turkcell, ilk olarak; Turkcell'e numaranızı taşıyorsunuz, daha sonra numara değişim işlemi gerçekleşiyor. Yani sizin de anlayacağınız gibi, numaranız hangi şebekeye ait ise oradan numara değişikliği yapabiliyorsunuz.

Ben prosedürü bu şekilde takip etmiştim. Şimdi değişiklik var mıdır, yok mudur bilemiyorum. En yakın bayiden daha sağlıklı bilgi alabilirsiniz.

Demek ki ufak bir ücretle çözülüyor bu iş teşekkürler.

Müşteri hizmetlerini arayın 5 dk içinde değişikliği yapıyorlar .

Teşekkürler :)

Müşteri hizmetleri değişiyor bağlanın numaranın şu hanelerini değiştirmek istiyorum deyin. Yada mobil uygulamasında da mevcut numara değişikliği oradan numara bile seçebiliyor sunuz
.
Başka operatör istiyorsanız da bunu yine müşteri hizmetlerinden talep edebilirsiniz.

Müşteri hizmetleri değişiyor bağlanın numaranın şu hanelerini değiştirmek istiyorum deyin. Yada mobil uygulamasında da mevcut numara değişikliği oradan numara bile seçebiliyor sunuz
.
Başka operatör istiyorsanız da bunu yine müşteri hizmetlerinden talep edebilirsiniz.

Teşekkür ederim

Ne mutlu bana 4,5 yıllık bir üyeye yardımcı olabildiysem.

Çok mu dikkat çekiyor ne :dusun:

Mobil uygulamalarda böyle seçenek oluyor. Faturalı ise diğer aya yansıyor ücret. Değilsen lira yüklersin ya da sıfırdan sim alırsın.

Geri