Telefon kurcalayan sevgili

Konu sahibi son olarak 2 gün önce görüldü
Hemen uzaklaşılması gereken sevgilidir. Hadi uzaklaşamadınız önlem olarak telefonun ön yüzünü masaya gelecek şekilde koyunuz. Eğer kimin aradığına bakmaya çalışırsa da ona küçük dumanlar atın .

ilk sırayı menüdeki mesajlar ve arama kayıtları çeker :asd:

Baksın ne olacak sevgilin olduysa seviyosan gizlin saklın olabilir mi?

karıştırsa tepkim ne olur bilemiyorum o yüzden ne diceğimi bilemedim :D

Tuvalete gitmeni, uyumanı , markete çıkmanı fırsat bilirler. Boş gelip de unuttuysan yandın.

Çok meraklılar yahu ama akıllı adamın arkasında iz barakmayacağını da unutuyorlar tabi.

Ben mi hiç gizli saklım yok @Soğuk Kahve..alnım ak pak :)

Bütün kız arkadaşlarım dahildir bu cümleye,her zaman telefonumu ortada bırakırım gizlim saklım yok alan alır okur her şeyi böyle basitleştirmeyin sevgilidir kıskanır bakar kardeşim o bakmayacak da annen baban mı bakacak

Telefonuma bakmak isteyen sevgilimden neden uzaklaşayım onu anlamadım.
He bahsini ettiğiniz sevgili, 3-5 hafta (hafta çok oldu gün) aperatif, çerez niyetine bir sevgiliyse haklısınız sizin gibi düşünmeliyiz.

sevgilidir,kurcalar dicem de nasıl bi iliski içinde oluyorsunuz ki bu durumlara dusuyorsunuz.

İçi rahat mı edecek kurcalayınca.

Bakış açısı da önemli tabi.Kendi açımdan söyleyeyim, meraktan kurcalayip, arkadaslarimla sohbetime kadar didikliyorsa korkarim, bir erkek o kadar merakli olmamali bence,tehlikeli bir durum. Yok amaci açık aramaksa, sonuca 3. Sayfa haberlerinde rastlayabilirsiniz.
Özetle sen ne kurcaliyorsun benim telefonu mu ya?

Benlik değil hiç , insani küçük düşüren seyler bunlar.

Karıştırdiktan sonra home tusa basip silmeyi unutmayin .dd

Tabiki bakabilir'ciler ve asla karistirmam'cilar hic samimi diyilsiniz xd

tabii ki kurcalarım hatta telefonunu modem yapıp kendi güncelleştirmelerimi bile yaparım. sevgiliyim ben, seviyorum.

Adi üstünde sevgili.
Anam degil, babam degil. bugün var yarin yok.
Herkes haddini bilmeli. Sevgilimin benim bankada kac param oldugunu bilmeye hakki mi var?
Ya Ailemle özel muhabbetlerimi okumaya ?

Geciniz efendim. Güvenmiyorsa yolu acik olsun.

Hic kimse kurcalayamaz
Agzinin ustune carparim gorur

..

Kurcalayabilir sıkıntı etmem. Gizlim saklım yok. Kurcalamasına laf edersem zaten sıkıntı olmadığı halde sıkıntı çıkar.

Aşağı tükürsen sakal yukarı tükürsen bıyık.
Bakmak isterim ya xd Bi yandan da bakmamak gerekir. İki ucu .... değnek dedikleri bu olsa gerek. :asd:

Ne mal olduğunuzu ve ne mal olduğunu biliyordur. :)

Kavram bakimindan ele alinca, surekli telefonu kurcalayan, feys sifresi isteyen, kimle ne konusulduguna dair ss isteyen, karsisindakine ve kendine guveni olmayan, son derece siradan bir tip akla geliyor -genelde erkek- o yuzden yanlis bir davranis.

Ama daha oturakli iliskiler ve daha akli basinda insanlar acisindan konusacak olursak, bunu bir seylerden suphelendigi icin yapanlarin genelde hakli ciktigini gordum.

Bu gozler sevgilisi varken, guya samimi bir arkadasindan "bi dudak ver de git:d" tarzi mesaj alan kiz da gordu, sevgilisi varken guya samimi oldugu bir kiza "kenara kay da birlikte yatalim xd" diye yavsayan erkek de. Ve daha bir suru sey.

Sevgilinin bildigi, ama direkt icinde olmadigi bir ortama kabulum -reel veya whatsapp/facebook gibi sosyal ortamlar-, bu is arkadaslarinizla olabilir, universiteden arkadaslarinizla olabilir, uzun zamandir tanidiginiz dost bildiginiz insanlarla olabilir, sonucta sosyal hayatin icindeyiz ve iliskiler guven uzerine kuruludur. Fakat o alanda sevgiliyi rahatsiz edecek samimiyetlere ve buranin "ozel" adi altinda dokunulamaz olusuna karsiyim.

Kadin/erkek ayrimi yapip cinsiyetcilige de kacmiyorum, iki taraf icin de gecerli.

Geri