Telefon kulübesinde halay çekmek

R
  • Kullanıcı Restful
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
iyimisiniz gardaş?

Daha ilk soru olunca dumur olduğum, kendime gelemediğim cümle.
Resmen şiir, telefon kulübesinde halay çekmeye benzetiliyor.

cok uzak kaldik lan ogrencilik hayatindan .s
bugun arkadas sakasini yapti bos bos baktim suratina bu mal ne diyo diye .s

2014 Kpss'den sonra popisi artan deyim:p

ösym baya baya
ulan salaklar bizim alacağımız adamlar belli sizinle dalga geçmek için sınav yapıyoruz ona görede soru hazırlıyoruz. Vay efendim sizin umutlarınız varmış, iş çıkışı ders çalışmışssınız uykusuz kalmışsınız hatta ders çalışabilmek için işten çıkmışsınız mışsınız fışsınız falan filan diyor. Sınava giren arkadaşlarımın tek bir tanesi bile yaptım iyidi demiyor. Milletvekillerini bu kurumlardakileri kpss yle almıyorlar normal böyle şeyler helede türkiyede.

Şair az sözcükte çok şey ifade etmiş, olucaktı . :)

Daha ilk soruda görünce ananızı avradınızı diye kayıp kafamı bir sağa bir sola çevirip gözlemciyle göz göze gelip biraz bakıştığımız soru kalıbı ..

Hayatımda gördüğüm en saçma deyim. Gerçi bundan daha saçması iktisatin bilim haline gelmesini sağlayan "Adam"ı sormaları! :/

Bizim ygs zamanında da fil muhabbeti vardı. İyice hayaya aldılar artık.

kpss sayesinde varlığından haberdar olduğumuz korkunç eğlenceli deyim :) zortport kullanır oldum mesela şimdi bu girdiyi yazarken aynı zamanda telefon Kulübesinde halay çekiyorum.

2014 KPSS de ' şiir yazmak, telefon kulübesinde halay çekmeye benzer ' şekilde geçmiştir. Tabi bazı adayları da şaşırtmıştır bu soru.

Geri