Telefon karıştıran eş / sevgili

• Kullanıcı VERA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Konu sahibi son olarak 2 gün önce görüldü
Malum pandemi süreci dükkan kapalı evdeyim .
E tüm gün işsiz güçsüz olunca tv ye bakıodum ara ara .
Son zamanlarda Zuhal Topal'a sardım . ( malum mutfak kısmı ilgi alanım ).Orada en cok dikkatimi çeken program öncesi gelinlerle yapılan kısa sohbet kısmı oldu . ( dedikodu sevmeyiz tabiki )
Meğer tüm gelinler kocalarının telefonlarını karıştırıormuş . İçlerinde kocasına yani telefonuna çip takanlar bile mevcut marcttan önce davranmışlar .P
Konu çok dağıldı evet , toparlayalım .P

Benim bu çok yadırgadıgım durumu insanlar karşılıklı birbirlerine gülerek anlatıordu ve durumdan haberlerı oldugu halde hiç rahatsız görünmüolardı .

Artık yapmıyorum güven olmadan ilişki yürümüyor elinizde sadece huzursuzluk kalıyor yapan insan zaten her türlü bir yolunu bulur yine aldatır..

hic ugrasmadım, hic de ugrasamam. bazıları bu durumdan haz alıyo garip bi sekilde

ben tam kılıbıktım sevgilim olduğu dönemler tuşlu telefona geçerdim ki sevgiselim yorulmasın sadece mesajlarımı ve rehberi karıştırabilsin.
kendim asla karıştırmam çünkü korkarım.

karıştırırım ne boklar yiyor bilmeye hakkım varrrrrr

Güvenmediğim bir kişi ile birliktelik yürütmek benim açımdan zaman kaybıdır ve o yüzden ne telefonunu karıştırırım ne de hafiye gibi peşinde dolaşırım, elbette o da bana aynı şekilde güven duymalıdır.
Dostluk, arkadaşlık ilişkilerimde de yine güven yoksa ya da zedelenmişse zaman harcamayı gereksiz bulur ve uzaklaşırım.

Kendi telefonumda ki kasamda her şey kayıt altında kilitlidir. Özellikle resimleri yedeklerim ve asla silmem. Yani mahremiyet alanıdır ve tıpkı kişinin özel alanı gibi düşünülmesi gerekir. Nasıl bir kimse benim düşüncelerimi okuyamıyorsa telefonumu da iznim olmadan okuyamamalı.
Tüm bu ilkeme rağmen, fırsatını bulursam ben karıştırırım çünkü insanlar kendilerini bile kandırdıklarının farkında değilken karşısındakini de kandırmış olabilir.

@Noah öyle dimi ama kuzum :)

Yazacaktım abi de biraz meşgul zamanda baktım.

Evlilik bile özel alana girmemeli bence. Tuş kilidi , tel kilidi, şifreleme... iyi bir çözüm ama eşler karşılıklı bu kararda olursa. Onun hayatındaki her şeyi deşip kendisi saklanırsa o da sorun.

Ben kurcalanmamasından yanayım ama her ilişkinin kendi kuralları yaşanış biçimi var.

hanıma bilerek iphone almıyorum ki ayarları bilmediği için benim telefonun derinliklerine inemesin ;)

isterse bütün güvenlik sistemlerini kullansın... bir melo atasözü der ki; biz telefon karıştırmayız karr deşş, bize haberi gelir...

Süphelenirsem bile karıştırmam.

o karıştıran parmaklarını gözüne sokarım. o kim köpek karıştırsın benim telefonumu bana ait bi şeyi. ne mana yani?

Geri