Telefon hk.

• Kullanıcı Min
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
🕒 Konu sahibi 6 saat önce aktifti
android alırsan lütfen story atma insanları göz zevki için

@X Samsung s8 kullanıyordum ilahimorluk güvenlikli yazılımdan kastın ne hocam?

bana göre yazılım konusunda en kararlı ios çünkü açık yazılım bi kaynak değil ha dersin ben günde 1 milyon eüvro transfer yapıyorum ayfon al ama onun haricinde iphone alırsan kardeşim belli bi süre sonra şarj kablosu ve harici güç sistemlerine bağlı yaşıyosun. ayfon 11 proda 3900 amper batarya varken redmi proda 4500 m.amper var. Artık cep telefonları akıllı kişisel asistan oldu sürekli ihtiyaç duyduğun. Kamera konusunda yine ayfonu tokatlıyor redmi pro ve fiyat yani fiyata bak abi biri 8 9 bin küsür lira diğeri 2400 lira yani telefonu düşürdün kırdın ananı avradını 9 bin liram gitti demek var bide 2 bin lira gitti sittir et demek var bunun gibi şeyleride göz önünde bulundurmak lazım.

ben ayfon 6s kullanıyorum bu benim ilk akıllı telefonum huawei p30 pro alıcaktım malum google play ambargo kodu telefonun satışlarını durdurmadıkları için ambargosuna koyduklarım xiamoi alıcam ben de

Al bitane tuşlu kullan işte ne kendini masrafa sokuyon xd

• Beğen
Tepkiler: Min
bana göre yazılım konusunda en kararlı ios çünkü açık yazılım bi kaynak değil ha dersin ben günde 1 milyon eüvro transfer yapıyorum ayfon al ama onun haricinde iphone alırsan kardeşim belli bi süre sonra şarj kablosu ve harici güç sistemlerine bağlı yaşıyosun. ayfon 11 proda 3900 amper batarya varken redmi proda 4500 m.amper var. Artık cep telefonları akıllı kişisel asistan oldu sürekli ihtiyaç duyduğun. Kamera konusunda yine ayfonu tokatlıyor redmi pro ve fiyat yani fiyata bak abi biri 8 9 bin küsür lira diğeri 2400 lira yani telefonu düşürdün kırdın ananı avradını 9 bin liram gitti demek var bide 2 bin lira gitti sittir et demek var bunun gibi şeyleride göz önünde bulundurmak lazım.

ben ayfon 6s kullanıyorum bu benim ilk akıllı telefonum huawei p30 pro alıcaktım malum google play ambargo kodu telefonun satışlarını durdurmadıkları için ambargosuna koyduklarım xiamoi alıcam ben de
Gerçekten Xiaomi almaya ikna olmam gerekiyormuş oldum kısmen xd
İPhone konusunda hep 'markaya para vermeme' konusunda kararsızdım red mi konusunda da bilgi m yoktu.
Teşekkürler

iPhone'dan Xiaomiye geçiş yaptım alışma surecindeyim. Ama memnunum.

• Beğen
office uygulamaları bankacılık vs gibi uygulamalar kullanıyorum.
Telefonun kamerası önemli benim için ve menünün kullanışlı olması önemli.

Yukarıdaki alıntıdan telefondan beklentinin kamerasının iyi olması diye anlıyorum. Çünkü Office uygulamalarını, bankacılık işlemlerini vs herhangi bir telefonla da kullanabilirsin.
Fakat, kamerası da iyi olsun diyorsan, öncelikli hedefin bütçene göre en iyi performansı veren kameralı telefon olmalıdır.
Bu durumda işletim sistemimin pek önemi yok. İOS kapalı kaynak bir işletim sistemi ve bildiğim kadarıyla sadece telefona özel.
Fakat Samsung'un da kullandığı işletim sistemi olan java, çok geniş alanda kullanılıyor. Bir buzdolabının dahi işletim sistemi olarak kullanılabilen bir yazılımdan bahsediyoruz. Hal böyle olunca da işletim sisteminde birtakım kararsızlıklar söz konusu olabiliyor.
Tabii Samsung 8 ve üstü telefonlarda işletim sistemi kararsızlıklarını aştı, eskisi gibi kötü diyemem. Bu bağlamda işletim sisteminini de düşünmen gerekmiyor.

En başta bahsettiğim üzere, fiyat skalana uyan telefonların kameralarını karşılaştırman alacağın telefonun modelini de belirleyecektir.
Örneğin Oppo'nun yeni telefonu kamera konusunda çok iyi, arkadaşım aldı tavsiye ederim.

Son düzenleme:
  • Beğen
Samsung galaxy 10+ plus kullanıyorum.
Kamerasından çok memnunum, sanırım fiyat skalakana da en uygun amazonda bulabilirsin.
Dokunup birebir bakarak alacağım dersen, işte o zaman işler çok karışır. Alternatiflerin çok olması kararsızlık yaratıyor.

Geri