Telefon hk.

• Kullanıcı Min
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
🕒 Konu sahibi 6 saat önce aktifti
Arkadaşlar yeni tlf almak istiyorum.
İPhone 8 hoşuma gidiyor. Öte yandan Xiaomi nasıl kullanan var mı?
Çok oyun falan oynamıyorum.office uygulamaları bankacılık vs gibi uygulamalar kullanıyorum.
Telefonun kamerası önemli benim için ve menünün kullanışlı olması önemli.
Fiyat konusunda 6 bini aşmayacak cihaz almak istiyorum.

Ayfondan başkası yalan

Özellik bakımından elbette Xiaomi Mi 9 tavsiye ediyorum.
Fakat iPhone iPhone'dur. :)

Huawei P30
Samsungun A serisi olabilir. Özellikle A9

Üstelik yanlış bilmiyorsam fiyatlarıda 3500 4500 arası.

• Beğen
Tepkiler: Min
Letgodan gördüm yine 1-2 aylık cihaz satan ama ikinci el çok yanaşamıyorum.

İPhone önerenler oldu ve Xiaomi de gayet güzel memnun kalırsın diyenler oldu.
Çünkü bazen markaya para ödemek çok mantıklı gelmeyebiliyor bana.

Sana lazım olan özellikleri ise, Xiaomi Mi 9 hiç düşünmeden al.
Bahsettiğin programları rahatlıkla kullanabilirsin.
Görüntü kalitesi olarakta çok iyi.

• Beğen
Xiaomi Redmi Note 8 Pro şiddetle tavsiye ediyorum. Kamerası çok iyi şu an fiyatı 2400 civarı bişey. Macro lens kamerası çok hoşuma gitti. Ayfonun olayı yazılımı dersenki ben güvenlikli yazılım istiyorum o zaman ayfon al onun haricinde ayfon çöp ayfonculara bakma sen

• Beğen
ne zaman iphonedan dönsem pişman oldum alışkanlıklardan mı bilmem ama uzun süreçte asla üzmeyen bir marka iphone,kaliteyi koruyor. Xr almıştım ben çok memnunum.

• Beğen
Huawei'nin yüksek modellerini tavsiye ederim.

Hız, performans, kamera, şarj. Hepsi harika.

• Beğen
Huawei'in Honor Play modelini kullanıyorum, 2500 civarında bir fiyata almıştım internet üzerinden, şimdi ne kadar bilmiyorum.
Menüsü gayet kullanışlı, kamerası da idare eder seni, kötü değil; iPhone'unki ile kıyaslamazsan tabii...
Huawei'in fiyat ve özellikler bakımından en uygun telefonu bu, çok araştırıp satın aldım.

Honor Play’in teknik özelliklerini hatırlarsak

Ekran çentiğine sahip telefon, parmak izi sensörünü arkasında taşıyor. Metal bir gövdesi bulunan akıllı telefon, 6,3 inç 19:9 2280×1080 piksel çözünürlük üzerine kuruluyor. Gücünü Kirin 970 işlemciden ve 4 GB / 6 GB RAM’den alan model, dahili depolamasını microSD üzerinden 256 GB’a çıkarabiliyor. Bünyesinde 3.750 mAh bir pil bulunan telefon, arkasında çiftli kamera sistemi taşıyor. Burada 16 megapiksel F2.2 + 2 megapiksel F2.4 kurulumu yer alıyor. Telefonun önünde ise 16 megapiksel F2.0 kamera karşımıza çıkıyor. Kutudan Android 8.1 üzerinde çalışan EMUI 8.2 ile çıkan Honor Play, 3D ve sanal 7.1 ses desteklerine de sahip.

ALINTI

• Beğen
@X Samsung s8 kullanıyordum ilahimorluk güvenlikli yazılımdan kastın ne hocam?

Ben kendim 8 plus kullaniyorum, aradigin fiyat araligina gore memnun kalabilirsin. Su cok onemli hangi amacla kullanilacak? Mesela o fiyata kamerasi daha iyi telefonlar var kesinlikle. Hiz, performans olarak felan memnun kalirsin. Yada 6 bine felan cikacaksan direk X alabilirsin.

Huawei al kardeşim, ben en düşük modelini kullanıyorum iki senedir, eğer yenilemek istersem tekrar aynı marka telefon almak istiyorum.

• Beğen
Ben kendim 8 plus kullaniyorum, aradigin fiyat araligina gore memnun kalabilirsin. Su cok onemli hangi amacla kullanilacak? Mesela o fiyata kamerasi daha iyi telefonlar var kesinlikle. Hiz, performans olarak felan memnun kalirsin. Yada 6 bine felan cikacaksan direk X alabilirsin.

Öyle oyun ya da çok RAM yiyecek uygulama yok kullandığım.
Kamera ve menünün telefonun kullanışlı olması önemli benim için

Geri