Soru C Telefon ekranınızda kimin fotoğrafı var.

🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
Sevgili olsa onun fotoğrafını koyardık..şimdilik böyle
IMG_1509.jpeg

Jupiter

Ekli dosyalar

• IMG_0007.png
    IMG_0007.png
    2 MB · Görüntüleme: 15
türkcesini bilmiyom canimcim anlatmaya dilim yetmiyor djfkfn

google:
Hayal panosu (vision board), genellikle hayallerinizi ve hedeflerinizi temsil eden resim ve kelimelerden oluşan bir kolajdır. Vizyon panosu veya yaratım panosu olarak da bilinen bu pano, gelecekte başarmak istediklerinizi organize etmenin ve harekete geçmeniz için size ilham vermenin harika bir yoludur.

:D

türkcesini bilmiyom canimcim anlatmaya dilim yetmiyor djfkfn

google:
Hayal panosu (vision board), genellikle hayallerinizi ve hedeflerinizi temsil eden resim ve kelimelerden oluşan bir kolajdır. Vizyon panosu veya yaratım panosu olarak da bilinen bu pano, gelecekte başarmak istediklerinizi organize etmenin ve harekete geçmeniz için size ilham vermenin harika bir yoludur.

:D
Anladım tamam. Güzel şeyler gelsin sana o zaman :*
buna benzer bi arkadas anlatmisti. Manifestlemek gibi isteee

• sarılma
Tepkiler: Sim
Berserk mangasindan ana karakter guts'in fotografi var. Guts, Kara Kılıç Ustası olarak da bilinir, Berserk'in ana kahramanıdır. Berserker Zırhı , cüceler tarafından dövülmüş oldukça dayanıklı bir zırhtır. Zırhı giyenlere uygun bir şekilde Berserker adı verilir. Ama giyenin ruhunu ele gecirip bir sure sonra kendi anilarini ve insani yetilerini kaybedip yavas yavas ölüler dunyasina gecmesine ve yasayan bir ölü olmasina neden olur. Zirh giyen kisiye iskence eder. Karsiliginda buyuk bir guc elde eder ama savas sirasinda bunu hissetmez. Savasi kazandiktan sonra zirh tum derisine kesikler atmaya baslar ve civili bir zirh gibi iskence ederek verdigi gucun bedelini alir.

Yazarin guc ile ilgili guzel bir metaforu.

Bu mangaya bayiliyorum;

Screenshot_20250130-214029.jpg

Geri