Telefon Dökümanına Nasıl Bakabilirim? - Kullanım Detayına Nasıl Bakabilirim?

R
  • Kullanıcı Restful
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Güzin Abla
telefon kullanım detaylarına nasıl bakabilirim - telefonda hangi numaralarla görüşüldüğünü nasıl görebilirim - telefon dökümanı görüntüleme- ayrıntılı görüşme detayı görüntüleme - kullanım detaylarını görüntüleme - telefondan hangi numaralarla görüşüldüğünü nasıl öğrenebilirim - kullanım özetine nasıl bakabilirim - eşim hangi numaralara görüşüyor nasıl öğrenebilirim - telefondan hangi numaralarla görüşüldüğünü bulma - telefon kullanım detaylarına bakma

Herhangi birinin telefonundan yapılan görüşmeleri merak ediyorsanız buna ulaşmanız mümkün.Hangi saatte kime mesaj attığını hangi numara ile saat kaçta kaç dakika görüştüğünü hangi numaradan mesaj aldığını görebilirsiniz.
Yapmanız gereken kullandığınız hat avea - turkcell - vodafone ne olursa olsun sadece ayrıntılı detayı görüntülemek istediğiniz numaradan siteye online giriş yapabilmek için şifre almak.

Bunun için Vodafone da = S yazıp 7000 'a
Turkcell'de = SIFRE yazıp 2222' e
Avea'da = *952# yaparak şifreyi öğrenebilirsiniz.

Sonra yapmanız gereken sisteme kullanıcı adıyla giriş yapıp hesap özeti menüsünden kullanım detaylarına tıklamak.Diğer hatlarda görüşme yapılan numaralar tam gözükürken Turkcellde son 4 hane **** şeklinde görüntülenmektedir.
Kullanım detayları sistemlerde 6 ay boyunca saklanmaktadır.

ev halkının noları hep benim üzerime olduğundan tık tık tık
bu işlemleri yapıyorum onlar hala bilmiyor bu işi nerden biliyorsun diyorlar safolozlar :D

Turkcell'deyken çok bakıyordum ama Vodafone'a geçiş yaptıktan sonra hiç girmedim.

Geri