-
-
-
-
-
-
kesinlikle yazılım ağırlıklı bir bölüm tercih ederdim.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
ben yazılım şirketinde çalıştım en az 20 kişi tanıyorum asgari ücretle çalışan sdkgsdjkgkjsdBilgisayar muhendisligi
3 arkadasim su an Hawaii’den, uzaktan calisiyorlar. Serefsizler![]()
Yurt disinda calisiyorlardi zaten yirmisekizben yazılım şirketinde çalıştım en az 20 kişi tanıyorum asgari ücretle çalışan sdkgsdjkgkjsd
bu galiba uzun deneyimler ya da üst düzey okul başarısıyla alakalı
Ekonomi okurdum, benim gibi pekte zeki olmayan insanlara danışmanlık yapardım.
ilaveten diğer zeki olmayanlara da "ytd" değildir diye programlar çekerdim.
"Kamerayı ağzına sokan adam" diye bir ünlü var, ytd ünlüsü, biliyor musun? Youtube konusunda hayli yol gösterici olabilir.
artık öğrendim teşeka, fakat biz sadece pekte zeki olmayan insanlara şov satmak istediğimiz için bu ağabey kadar başarılı olamayız gibi hissediyorum.
bir kaç güne çadır inceleme videom gelecek kaçırma : dddd
Ben karavancıyım babba.
asılsız iddia olduğuna şu an kanaat getirdim. eğer karavancı olsaydın kanalımızda ki karavan videosunu izleyip tırt olduğu yönünde yorum yapmış olurdun ok?
bence de öyle ama maliyeti düşürdüğü ve hareket kabiliyeti sağladığı için olumlu yönleri de var.Kusura bakmayacaksın. Bendeki daha büyük. Keyfine, güvenliğine düşkün bir insanım. Tecrübelerimin ışığında ölümüne karavancıyım. Çadır rezillik ve sefilliktir. Net.
bence de öyle ama maliyeti düşürdüğü ve hareket kabiliyeti sağladığı için olumlu yönleri de var.
çadırın varsa karavancıya otostop çekersin ama karavanın varsa çadırı olanı alırsın fors buradan belli olageliyor : ddd
haberim var o yasadan, bir tane tır şoförünün başına gelmişti. otostopçu öldüğü için ailesi dava açmıştı.Ben kimseyi almam, kusura bakmayacaksın. Öyle boş boş otostop çekersin.
Şaka bir yana yasal sorumluluğu var. Biri seni otostopla alıp kaza yaparsa o kişiyi dava edebiliyor ve haklı çıkabiliyorsun. Bilgin olsun.
haberim var o yasadan, bir tane tır şoförünün başına gelmişti. otostopçu öldüğü için ailesi dava açmıştı.
avrupa'da otostop çektiğimiz dönemlerde tır şoförleri yasal olarak bir kişi alma hakkımız var diyerek bizi ayrı tırlara bölüştürmüştü. sanırım orada kanunlar değişik.
sende nazlanma gördüğün garibanı almaya bak : dd
siyaset yapacaksın ve seninle aynı ideolojiyi savunmak zorunda bırakacaksın : dddKolay olanın kıymeti olmaz.
Kural 1) 100 metre ileride durup koşturacaksın.
Kural 2) Derdini bildiğin halde, anlatmasını bekleyeceksin, seni ikna etmeye çalışacak.
Kural 3) Gitmek istediği yere gidiyorsan bile, aslında oraya gitmeyeceğini ama onu bırakabileceğini söyleyeceksin ki, kendini borçlu hissetsin.
Kural 4) Gözünü üzerinden ayırmayacaksın, yol boyunca huzursuz olsun, kendini potansiyel suçlu gibi hissetsin.
Eksik bir şey kaldı mı?