Tekrar Merhaba Arkadaşlar

Konu sahibi son olarak 2660 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tekrar merhaba arkadaşlar biliyorsunuz Ramazan ayından bu yana aranızda olamadım çünkü başıma gelenler engel oldu.

Babamın öldüğünü hepiniz az çok biliyorsunuz ablamlar Ramazan boyu bizdeydiler çocuklar tam bir bilgisayar bağımlısı 40 ta 1 geldikleri için bilgisayarın başına hiç geçmedim sırf çocuklar ağlamasın diye neyse Ramazan bitti internetim bozuldu Ethernet girişi zarar görmüş arıza modeme kadar ulaşarak modemide bozmuş telefon hattı babamın üzerinde idi işlem yapamadım tek çare hattı üzerime almak idi ama onun içinde bir sürü evrak ve diğer varislerin onayı gerekiyordu ablam hattı üzerine alarak kapattırdı bende TÜRK.NET ile telefon aracılığı ile irtibata geçtim ve sıfırdan bir telefon hattı bağlatıp benim adıma bir hat aldım internet için modem gelsin bilgisayar yapılsın derken iyice uzadı bilgisayarcı yaptığını söyledi oysa hiç alakası yok zaten parasını vermemiştim hiç bir şey yapmadığı içinde vermeyeceğim yeni ethernet kartı aldım dün akşam taktım ve internetim kullanıma hazır hale geldi ve dönmeye karar verdim tekrardan hepinize yürekten merhabalar diyorum.

Merhaba başınız sağolsun..
Tekrardan sizi burda görmek güzel,hoşgeldiniz.

Allah rahmet eylesin. Baban ölmüş baban. ethernet kartına koyver gitsin.

Başın sağolsun abi
Hoşgeldin tekrardan

Teşekkürler arkadaşlar tekrar hoş buldum internetim gelene kadar az daha sinir krizine girecektim iş yerinde bile elimden telefon düşmez olmuştu o kadar uğraştım yani.

Hoşgeldin başın sağolsun

Şöyle samimi ve hitap ettiği kitleyi önemseyen saygılı yorumlara bayılıyorum ..
Merhaba kardeşim hoş geldin ..

Hepinize yürekten teşekkür ediyorum arkadaşlar bu kadarını beklemiyordum açıkçası.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri